» » » » Як повинна стояти ліжко?

Як повинна стояти ліжко?

Як повинна стояти ліжко?

Людина не може жити без води, їжі, а також без сну. При цьому якість сну безпосередньо впливає на якість життя. Кому то вистачає чотирьох - шести годин сну, щоб відчувати себе знову бадьорим і здоровим, а хтось не висипається і за 12 годин сну на добу. Великий вплив робить і розташування ліжка у вашій кімнаті. У статті ми розглянемо, як правильно повинна стояти ліжко, щоб максимально поліпшити якість вашого сну.

Основні принципи розташування ліжка

Існують певні правила розташування ліжка в спальні. Якщо ви не знаєте, де повинна стояти ліжко, то вам слід ознайомитися з ними.

  • При роздумах про розташування ліжка, перше, що спадає всім на розум це те, що ліжко не повинна стояти ногами до виходу. І це дійсно так, у всіх культурах це асоціюється з розташуванням небіжчика.
  • Не потрібно ставити ліжко біля вікна, ні в голови, ні ногами. По-перше, вікно створює відчуття незахищеності. А по-друге, у вікна завжди прохолодніше, ніж у всій кімнаті, що може стати причиною частих застуд.
  • Фен-шуй рекомендує ставити ліжко по діагоналі кімнати. І якщо ви вирішили поставити ліжко таким чином - ногами до виходу - то потрібно перед ліжком поставити якийсь предмет, щоб він захистив вас під час сну від несприятливої енергії, що проникає через двері. Або необхідно закривати глухо двері на ніч.
  • Обов`язково потрібно, щоб при знаходженні на ліжку ви бачили, хто входить у вашу кімнату, так як це створює відчуття впевненості і захищеності.

Про додаткові елементах кімнати



Ми з вами розглянули, як повинна стояти ліжко, але на якість сну і вашого життя в цілому впливають ще ряд факторів.

  • У спальній завжди уникайте великого нагромадження меблів, по можливості вона повинна бути призначена тільки для сну.
  • Уникайте гострих кутів в інтер`єрі спальні. Прагніть до простоти і спокою.
  • Наявність дзеркал навпроти спального місця також вкрай небажано. Вважається, що вони забирають багато енергії у людини, а якщо дзеркало старе, то можуть передати негативну енергію, накопичену в собі. Небажана наявність шаф з дзеркалами, розташованих навпроти ліжка, так як подібні дзеркала «ріжуть» тіло людини під час сну. І ті області, куди припадають місця подібних «розрізів» можуть страждати хронічними захворюваннями і недугами.

Розташовуйте вашу ліжко правильно і живіть здорово!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!