» » » Як зробити в minecraft літак?

Як зробити в minecraft літак?

Як зробити в Minecraft літак?
Як зробити в Minecraft літак?

Багато гравців подивилися в Minecraft відео, літак там виходить дуже привабливий. Чому і виникло бажання побудувати такий самому. є одне обмеження: щоб літак літав необхідно встановити особливий мод.

Ось як зробити в Minecraft літак, дерев`яний бі або триплан (бі - означає, що літак має два крила, розташовані один над одним, а в трипланах відповідно є 3 крила, горизонтально розташовані один над одним). У вікні крафта черзі вставляємо потрібні предмети. Для більш зрозумілого пояснення пронумеруємо осередки в Крафт починаючи з верхнього правого. Тобто зліва направо верхній ряд буде мати осередки в наступному порядку: 1, 2, 3. Середній ряд: 4, 5, 6. Нижній ряд буде містити: 7, 8, 9.

Отже, створюємо спочатку «запчастини» для літака в наступній послідовності в осередку вставляємо: № 2, 4, 6 і 8 - шкіру, № 5 - залізний сліток- отримуємо хвост.№ 3, 4, 5 і 6 - дошки, в № 9 - отриманий раніше хвост- Крафт корпус. № 1,2,3,6,7 і 8 - дошки, в № 4 і 6 - палкі- отримаємо крило для біплана.Что б отримати крило для триплан в № 1, 2, 3 вставляємо дошки, в № 4 і 6 - полки, а в № 8 - крило біплана.№ 2, 7 і 9 - палиці, в № 5 - залізний сліток- полчітся пропеллер.№ 5 - човен, в осередку № 7 і 9 - хвост- в результаті вийде кокпіт.№ 4 , 6, 7 і 9 -железние злитки, №5 - огніво- вийде поршень.№ 1, 3, 4 і 6 - поршні, № 5 - залізний сліток- зробимо двигун.



Далі, як в майнкрафт зробити літак нам допоможе спеціальний стіл для збірки літака. Для його виготовлення вставляємо в звичайному Крафт в осередку № 4, 5, 6, 7 і 9 залізні злитки, в осередок № 8 - грубку. В отриманому складальному столі є три горизонтальних ряду осередків по 5 в кожному. Щоб зібрати біплан, в середні комірки верхнього і нижнього ряду вставляємо по крилу для біплана (у випадку з трипланах - відповідно для триплан). У середньому ряду помістимо: в першій клітинці зліва корпус, потім одну пропускаємо і далі по порядку: кокпіт, двигун, пропелер.

Натискаємо крафт і літак готовий. У політ! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!