» » » Як зробити фонтан в майнкрафт?

Як зробити фонтан в майнкрафт?

Як зробити фонтан в майнкрафт?
Як зробити фонтан в майнкрафт?

Облаштовуючи свою садибу, багато гравців Minecraft вирішуються на установку фонтану. З його допомогою можна без праці поліпшити зовнішній вигляд прибудинкової території. Тому давайте поговоримо про те, як зробити фонтан в майнкрафт.

Будівництво фонтану

Відкрийте сітку крафта і розташуйте в її нижній центральній клітинці залізний злиток. У центральному ряду праворуч і ліворуч розмістіть ще по одному залізному зливка. В результаті у вас вийде відро. У нього наберіть воду (натисніть на водойму правої кнопок миші), а потім вилийте її в порожній блок. Його оточіть іншими цілісними блоками (13 штук). Після чого у вас вийде гарний фонтан.

Удосконалити його можна за допомогою поршнів. Вони будуть регулювати потоки води. Для їх створення вам буде потрібно відкрити сітку крафт і розташувати в її верхньому ряду 3 дошки, в середньому - 2 кругляка і 1 залізний злиток, в нижньому - червону пил і 2 кругляка.

Вам можуть бути цікаві й інші статті, присвячені грі. Наприклад, якщо вам необхідно спорудити трубу, читайте статтю Як зробити трубу в майнкрафт.

Розібратися в створенні механізму допоможе стаття Як зробити механізм в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!