» » » Як приручити зомбі в майнкрафт?

Як приручити зомбі в майнкрафт?

Як приручити зомбі в майнкрафт?
Як приручити зомбі в майнкрафт?

Гра майнкрафт має величезні геймплейні можливості. Гравці можуть змінювати світ гри так, як їм захочеться. Крім цього гравці можуть приручити і одомашнювати тварин, садити рослини і вести фермерське господарство. Однак у гравців немає можливості приручення небезпечних істот на кшталт павуків, скелетів, інопланетян і зомбі звичайними способами. На жаль, розробники не ввели цю функцію, але гравці все ж знайшли спосіб, як приручити зомбі в майнкрафт.

Розглянемо це питання докладніше.

Приручення зомбі: способи

Є три щодо простих способи приручення зомбі, які розробили самі геймери:

  1. За допомогою пастки.
  2. За допомогою заміни скіна кріпера на мирне тварина.
  3. За допомогою мода.

Розглянемо всі три способи.

Як приручити за допомогою пастки

В даному випадку вам необхідно всього лише заманити зомбі в пастку, а далі можна або замурувати його в ній і буде щось на зразок клітки, або перетворити його в слугу. У першому випадку немає нічого складного, а в другому доведеться істотно постаратися. Для цього потрібно:

  1. Добути особливий пісок душ з нижнього світу.
  2. Потім викидаємо пісок душ там, де вам буде зручно спорудити пастку.
  3. Споруджуємо навколо піску душ пастку, яка закриється за зомбі. Можна використовувати якусь систему з кнопок і інших пристосувань. Тут важливо розуміти, що необхідно перебувати на відстані від пастки, щоб зомбі не вибухнув.
  4. Заманюємо зомбі в пастку або чекаємо, поки він сам не потрапить в неї з часом. У другому випадку доведеться чекати кілька ночей або довше.
  5. Потрапивши на пісок душ, зомбі не зможе вибратися з пастки. Щоб перетворити зомбі в мирного жителя, необхідно облити його вибуховим зіллям. Він заб`ється в конвульсіях, а потім звернеться в нормальної людини.

Таким чином, ви отримаєте зомбі як слуга.

Приручення з заміною скіна



Щоб приручити кріпера таким способом, необхідно замінити його скін на скін будь-якого мирного істоти, і він стане доброзичливим. Так можна зібрати стадо зомбі, яке буде мирно пастися поруч з вашим будинком.

Приручення через мод

Якщо розробники не додали спочатку можливість приручення зомбі, то геймери виправили цю помилку своїми модами. Сьогодні можна знайти в інтернеті кілька модів по приручення зомбі. Одним з найпопулярніших є мод «You are Creeper», який можна завантажити з сайту творця.

Після установки мода ви станете теж зомбі. Ви зможете зібрати цілу армію зомбі під своїм керівництвом, якщо попередньо переможете Короля і отримаєте його корону. Після цього ваш компас вкаже, де знаходиться ваша армія з 15 зомбі, за допомогою якої можна нападати на мирних жителів сіл і воювати з іншими ворогами і гравцями. Особливо це буде цікаво в багатокористувацької грі з друзями, де можна буде влаштовувати цілі битви за корону.

Також на сторінці ви можете побачити відео, яке навчає, як приручити зомбі в майнкрафт.

Ще ви можете прочитати нашу статтю з більш детальним описом Як зробити зомбі в майнкрафт.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!