» » » Сімс: як стати демоном?

Сімс: як стати демоном?

Сімс: як стати демоном?

Гра Сімс стала популярним симулятором життя завдяки відмінній опрацьованості і реалістичності. Однак щоб гра не стала зовсім серйозною і тому нудною, творці роблять кумедні й веселі доповнення, де вводять різні цікаві особливості начебто русалок, підводного світу, подорожей і навіть різних монстрів. Однак мало хто з гравців цієї гри знають, як можна стати демоном в Сімс.

Розглянемо цей процес і його особливості разом.

Як стати демоном в Сімс

В даний час розробники не випустили офіційне доповнення, щоб гравець міг стати в грі демоном. Однак було випущено додаток «Надприродне», яке дозволяє стати зомбі, перевертнем або вампіром, що досить близько до демона.

Щоб стати зомбі, досить прогулятися по кладовищу і зустріти зомбі. Потім подружитися з ним і отримати запрошення для перетворення. Так само відбувається з перевертнем.

Вампірів ж прівлека.т будинку з трунами. Побудувавши його і навідуючись іноді, можна подружитися з якимось вампіром і дочекатися, коли він вкусить вас. Також можна заходити в клуб "Кровища-501", де завжди багато вампірів. Після укусів ви придбаєте тьмяний відтінок шкіри і тьмяні очі.

Що стосується саме перетворення в демона, то можна домогтися ефекту близького до бажаного, якщо поставити безліч косметичних неофіційних модів з інтернету, які мають різні набори одягу і аксесуарів. Завдяки їм можна зробити роги, певну шкіру, хвіст і інші речі, які перетворять вашого персонажа візуально в демона.

Також ви можете прочитати наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!