» » » Як народити в сімс (sims) 3?

Як народити в сімс (sims) 3?

Як народити в Сімс (Sims) 3?

Популярна гра-симулятор «Sims» з кожним випуском нової частини пропонує своїм гравцям нові можливості. Ви можете заводити вихованців, розвивати у симов різні навички, влаштовувати їх на роботу ... А також можете заводити дітей в Сімс 3! Як народити хлопчика чи дівчинку, як взагалі завести дитину - ось тема даної статті.

Почнемо спочатку

Якщо ви не знаєте, як народити в Сімс 3, то це досить просто:

  • Все, як у житті - вам потрібні два сіма: жіночої статі і чоловічої статі. Ви можете завести сім`ю і прокачувати відносини з ними всередині, а можете завести одного Сіма, подружиться з яким-небудь іншим Сімом, прокачати з ним романтичні відносини і в підсумку він перейде в вашу сім`ю.
  • Коли два сіма закохані одне в одного, в один прекрасний момент виникає питання: завести дитину? Ви натискаєте «Так» - і все. Вітаємо, ви скоро станете батьками!

Вплив на стать дитини

Ця функція з`явилася тільки в грі Сімс 3. Як народити дівчинку? Їжте кавуни! Якщо ви хочете хлопчика - то необхідно їсти яблука. Чи допомагає це в реальному житті - невідомо, але в Сімс 3 працює стовідсотково.

Близнюки і трійнята

Якщо ви хочете завести відразу кілька дітей - двійню або трійню, то доведеться трохи попрацювати. Вам буде необхідно отримати нагороду «плодючість», і тільки після цього ви зможете народжувати кілька дітей на один раз. Це спосіб в Сімс 3 як народити близнюків, але як отримати трійнят?



Тут вам не обійтися без допомоги стороннього персонажа. У доповненні до гри «Сімс 3. Шоу-Бізнес» є Джинн. Викликавши його, вам необхідно вибрати бажання «Хочу велику родину!». Після цього у вашій сімки з`явиться тимчасовий мудлет «Плідність» - і все, чекайте потрійного поповнення!

Визначення статі дитини

Ще одне корисне доповнення в Сімс 3. Хто займається визначенням статі? Звичайно ж, генна інженерія! Тому вам потрібно знайти сіма-генного інженера, подружитися з ним, і в ході одного з діалогів запитати, якою буде стать у вашої дитини.

Якщо у вашому сім-місті немає жодного генного інженера - не впадайте у відчай! Можна створити окремого спеціального сіма, відправити його в медицину і зробити генним інженером! Користь він буде приносити потім всьому місту! Ось основні способи того, як вплинути на стать дитини під час вагітності, як виростити двійнят і навіть трійнят. Насолоджуйтесь усіма принадами гри, але не забувайте, що реальне життя - по цей бік екрану.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!