» » » Як стати ангелом в "сімс 3" (the sims 3)?

Як стати ангелом в "сімс 3" (the sims 3)?

Як стати ангелом в

Багато з нас знайомі з грою "Сімс 3". Всім відомо, що ця гра відрізняється від інших не тільки геймплеєм і ідеєю, а й постійним випуском доповнень до самостійної гри. Доповнення дозволяють зустріти Новий рік, завести кошеня, відправитися в подорож або навіть перетворити персонажа в ангела. Стати ангелом в "Сімс 3" можна, тільки встановивши додаток "Надприродне". Є два способи перетворитися в ангела, про них зараз і піде мова.

перший спосіб

Ваш персонаж може стати ангелом, тільки якщо все життя він намагався мати "ідеальну життя": велика кількість друзів, міцну сім`ю, де обоє мали хорошу репутацію. Але це лише додасть шансів перетворитися на ангела вашого персонажа, тут немає 100% гарантії.



Потрібно зробити наступне:

  1. Дочекатися смерті. Можна грати за персонажа самостійно, можна просто ввести код testingCheatsEnabled true, затиснути Shift і клацнути по персонажу, при цьому вибравши "подорослішати".
  2. Відвідуйте якомога частіше могилу померлого, розмовляйте з ним, просіть поради.
  3. Через якийсь час вам зателефонують з Наукового інституту і запропонують оживити померлого сіма.
  4. Після того як ви принесете прах в інститут, вчені, провівши досліди, скажуть вам, що у них нічого не вийшло. Не впадай у відчай. На ігровій панелі, де відображається сім`я, ви побачите привида, який скоро зникне.
  5. Коли він з`явиться вдруге (зовсім скоро), затисніть Shift, натисніть на персонажа кнопкою миші і виберіть "Прийняти в сім`ю".

другий спосіб

Досить-таки кровожерливий спосіб перетворення в ангела, але більш швидкий.

  1. Прокачайте навик логіки у персонажа до 10 рівня.
  2. Коли все готово, ви повинні піддати співмешканця вашого Сіма смерті (залиште його в басейні без сходів, наприклад).
  3. Коли прийде Смерть, виберіть сіма, у якого розвинений навик логіки, натисніть на Смерть і виберіть "Грати на все життя".
  4. Якщо перемога буде за вашим персонажем, Смерть дозволить вибрати бажання. І ось тут ви повинні натиснути "Стати ангелом".


Увага, тільки СЬОГОДНІ!