» » » Як ввести код в "сімс" (the sims)?

Як ввести код в "сімс" (the sims)?

Як ввести код в

Гра "Сімс" - унікальний в своєму роді симулятор життя в комп`ютерній всесвіту. Тільки в ній ви зможете створити своїм персонажам гнітючий побут або перетворити їх в зірок кінематографа. Тільки в "Сімс" ваш персонаж може померти від голоду або заснути прямо поперек дороги. Коли сім`я велика, за всіма встежити не так просто. Стежити за тим, хто як просувається по кар`єрній драбині, хто вчасно сходив в туалет і не спізнився на важливу зустріч, складно. Щоб полегшити вам гру, були придумані спеціальні коди.

Як ввести код: інструкція

В "Сімс 2" і "Сімс 3" абсолютно ідентична система введення кодів.

  1. Пам`ятайте, що вводити коди потрібно або в режимі перегляду карти, або в головному меню.
  2. Щоб в лівому верхньому кутку вилізла консоль, вам потрібно затиснути одночасно просту комбінацію з клавіш - Ctrl + Shift + C.
  3. Іноді може виникнути проблема, і командний рядок просто не буде відкриватися. У такому випадку введіть Ctrl + Windows + Shift + C.
  4. Після того як ви ввели код, натискайте Enter.
  5. Щоб закрити консоль, введіть Exit або натисніть Esc.

види кодів

Величезна різноманітність кодів для "Сімс" дозволяє просто підправляти потреби і дивитися, як ваш персонаж домагається успіху. Для другої і третьої частини є два найважливіших коду, які допоможуть змінити життя вашого Сіма раз і назавжди:

  • testingCheatsEnabled true. Код, що робить вас Богом. Тепер вашого персонажа не страшно заводити друзів, адже, затиснувши Shift і клікнувши на поштовій скриньці, він може познайомитися з усім районом. А якщо затиснути Shift і клацнути на комп`ютер, ваш сим може перетворитися з клерка в директора ігрової індустрії, банкіра або навіть в успішний актор сучасності. Також вам не треба буде стежити за тим, щоб він поїв або сходив в туалет - за одну секунду ви вирішите ці питання. В "Сімс 2" цей код міг впливати на навички, в "Сімс 3" вже немає.
  • motherlode. Введіть цей код і отримаєте 50.000 сімолеонів просто так! Можливість використовувати код нескінченну кількість разів допоможе вашому Сіму перетворитися в багатія.


Вводячи коди в "Сімс", не хвилюйтеся за достовірність гри. І в піратки, і в ліцензійної версії основні коди будуть працювати. Так само справа йде з введенням кодів після установки різних доповнень.

Більш докладний список кодів ви можете подивитися на фанатських сайтах "Сімс":



Увага, тільки СЬОГОДНІ!