» » » Сімс: як стати феєю?

Сімс: як стати феєю?

Сімс: як стати феєю?

Нарешті, для всіх любителів гри Sims, вийшла нова частина The Sims 3: Надприродне. Найяскравішим елементом, або правильніше сказати персонажем, якого не було в попередніх частинах гри можна виділити фей.

Феї вважаються одними з найбільш красивих і витончених персонажів в грі. Вони є любителями природи і не можуть уявити свого життя без розваг і веселих ігор. Але все ж їх слід побоюватися, адже ці створіння, незважаючи на грайливість і миловидність, є досить ексцентричними створіннями. Можна насолоджуватися магічною аурою феї, а вже через хвилину опинитися жертвою, завдяки її хитрим штучкам. Вам стало цікаво і ви стали згадувати або задумалися, які персонажі були в грі Сімс 2, як стати феєю, зараз розберемося.

Перетворення в фею

Зараз ми постараємося зрозуміти, які особливості і можливості присутні у персонажів гри. А найголовніше розберемося в Сімс, як стати феєю. Для того щоб стати цим милим персонажем існує кілька способів перевтілення:

  • Одним із способів стати феєю, вважається еліксир «Чарівне благословення». Тут все просто, потрібно випити даний еліксир і ви перетворитеся на цей миленький персонаж. Еліксир можна роздобути, купивши його в алхімічної лавці, або створивши його самим, але це буде можливо лише при досягненні десятого рівня алхімії.
  • Є ймовірність, не дуже велика, але все ж, коли ви шукаєте фею в дендрарії, то можете самі перетворитися на неї. При цьому ви можете отримати спеціальний квест, в тому випадку, якщо дасте згоду на своє перевтілення.
  • І нарешті ми добралися до самого найпростішого способу перетворення в фею. Це створення персонажа в CAS (кімната для створення персонажів). Тут нова версія гри дозволяє нам самим вибирати раси прямо в ній.


Слід запам`ятати, що яким би не був вибір для перетворення зі звичайного персонажа в фею, це жодним чином, не вплине на скінтон або ж іншу генетику. Головною відмінністю звичайного сіма від феї вважаються тільки крила, які з`являються після вашого перевтілення. Все інше ж залишається, як і раніше, якщо ви, звичайно, не захочете змінити спосіб життя персонажа або його стиль.

здібності фей

Багато хто вважає, що після перевтілення в фею, вони відразу ж почнуть творити чудеса і використовувати свої чарівні можливості при будь-якому зручному випадку, але це далеко не так. Щоб ви змогли добитися найкращих здібностей, вам потрібно буде постійно розвивати навик під назвою «Чари феї». Цей навик дуже впливає на здатності персонажа, ну і, звичайно ж, дозволяє успішно виконувати різноманітні чарівні розіграші. Для того щоб розвивати свої здібності, необхідно виконувати будь-які дії, які прямо або побічно пов`язані з чарами фей.

Цікаві факти про фей

  • Звичайні персонажі живуть в 5 разів менше, ніж феї
  • «Твоя мама - світлячок» - ось таке смішне образу можна застосовувати по відношенню до фей
  • У феї є можливість дати звичайному Сіму банку чарівної пилку, за допомогою якої він зможе літати протягом 20 годин
  • Феї можуть хвалитися перед іншими феями своїми крильцями
  • Якщо персонаж отримує нагороду «Королева фей», то він зможе змінити вигляд своїх крил або ж викликати на ділянку будь-яку з фей округи, природно знайому
  • За допомогою банки чарівної пилу можна лікувати недуги зомбі, для цього просто необхідно зайти в розділ «Використовувати на іншому»

Ось, тепер ви знаєте, хто такі феї і, що вони можуть робити. І тепер у вас не буде виникати питання про гру Сім3, як стати феєю. Зробити це досить просто.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!