» » » Як стати вампіром у "сімс" (the sims)?

Як стати вампіром у "сімс" (the sims)?

Як стати вампіром у
У різний час людей цікавили історії про вампірів, що являли собою таємничі нічні жителів, які п`ють кров. Про них знімали моторошні фільми і писали закутані завісою таємниці книги. І ось прийшов час комп`ютерним іграм висловити своє трактування цієї легенди, як, наприклад, це зробили творці гри "Сімс".

Як стати вампіром у "Сімс 2"

Для початку варто визначитися, як виглядає вампір в грі і коли його можна зустріти. Зазвичай це персонаж з приставкою до імені "Граф", "Графиня" і готичним стилем в одязі. Зустріти його можна в темний час доби. Як і годиться вампірові, він п`є кров і не виносить сонячне світло.

Як же стати вампіром у "Сімс 2"?

  • Найпростіше попросити його вкусити себе. Але зовсім не обов`язково, що він захоче робити це, не будучи близьким другом вашого персонажа. Втім, можливі винятки. Якщо використовувати цей варіант, то доведеться витрачати час на дружбу, це може забрати багато часу і все буде залежати від особливостей рис персонажа. До речі, щоб зустріти вампіра в будь-якому з маленьких містечок гри, доведеться гарненько його пошукати.
  • Також можливий варіант з ворожкою. Попросіть її влаштувати нічне побачення, і тоді з дуже великою ймовірністю ви зустрінетеся з вампіром. А там справа за малим.
  • Третій варіант і, мабуть, найпростіший - використовувати код boolprop testingcheatsenabled true. Він має свою цікаву особливість - міняти все в грі, навіть персонажа. Всього лише варто натиснути на Shift, після чого натиснути на потрібну нам сіма і вибрати Make vampire. Вітаю, ваш сим тепер вампір!

Як стати вампіром у "Сімс 3"

В "Сімс 3" вампірам приділено більше уваги. Вампір може виходити на сонячне світло, страждає від цього менше, але гарного настрою і поліпшення навичок від нього не чекайте. Однак коли настає ніч, вивчення навичок відбувається швидше, вампір може пересуватися з неймовірною для інших персонажів швидкістю. В "Сімс 3" для нечисті створили спеціальний час, коли вони можуть ходити і лякати людей. Якщо вашому Сіму не довелося стати вампіром і він в повний місяць залишився вдома, ви зможете побачити вампірів, перевертнів і зомбі, що ходять прямо під вікнами, і якщо ви наважитеся почати знайомство, можливо, з їх допомогою станете вампіром.



На відміну від "Сімс 2", ви можете вибирати, ким буде ваш персонаж ще на початковому етапі разом з підбором зачіски і гардероба. Ви можете вибрати будь-яку комбінацію - вампір-дитина, вампір-дідусь або відразу вся родина. Все та ж бліда шкіра і очі, що відрізняють вампіра від інших істот із стародавніх історій - фей, перевертнів, а також зомбі. Зробити це просто. У першій вкладці на етапі створення персонажа, де редагується стать, вік і параметри фігури, потрібно просто вибрати тип вашого майбутнього сіма.

Якщо ви зробили звичайного сіма і вже пошкодували про це, не сумуйте. І тут ви можете попросити вампіра звернути вас, але спочатку з ним потрібно побудувати близькі відносини.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!