» » » » Як розпізнати вампіра?

Як розпізнати вампіра?

Як розпізнати вампіра?

При спілкуванні людина обмінюється енергією з іншими. Однак іноді після розмови відчувається втома, апатія, настрій псується. Це може означати, що співрозмовник є енергетичним вампіром. Він тільки забирає енергію, не віддаючи натомість нічого. Варто триматися від таких людей як можна далі, але як визначити, хто із знайомих забирає енергію? З нашої статті можна буде дізнатися, як розпізнати енергетичного вампіра.

Як розпізнати вампіра: основні ознаки

Як правило, енергетичні вампіри мають певні риси- помітивши їх, можна буде легко вирахувати людину і віддалитися від нього, щоб не стати його вічним донором енергії.

  • Щоб забрати у людини енергію, вампір повинен вивести його з рівноваги. Тут в хід йдуть всілякі хитрощі - причіпки, зауваження, образливі слова. Вампірові потрібно, щоб жертва зірвалася на крик, заплакала, тоді у неї вивільниться жадана енергія. Більш того, жертва буде весь день прокручувати цю ситуацію, а значить, буде думати про вампіра, який, в свою чергу, весь цей час буде отримувати енергію.
  • Енергетичні вампіри люблять торкатися до людей. Таким чином вони приковують до себе увагу, і людина просто не помічає, як вампір забирає у нього енергію. Причому робити це він може не тільки зі своїми знакомимі- він може штовхнути перехожого, зачепити людину в транспорті, наступити на ногу на зупинці. Всі ці хитрощі дозволяють поповнити запас енергії.
  • Кішки - індикатори вампірів. Варто відзначити, що кішки просто ненавидять енергетичних вампірів, тому і ставляться до них з агресією. Так, якщо тварина без причини шипить на вашого знайомого, то варто задуматися.
  • Розпізнати вампіра можна по його розмови. Так, якщо він любить плітки і переказує катастрофи, трагедії і смакує подробиці особистого життя сусідів, то перед вами справжній енергетичний вампір. Найкраще в цій ситуації просто послатися на зайнятість і не брати участь в подібних розмовах.


Можливо, ви вирішили, що непогано б самому перетворитися на вампіра і забирати енергію у інших. Вам обов`язково допоможе наша стаття - Як стати вампіром.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!