» » » » Як захиститися від енергетичного вампіра

Як захиститися від енергетичного вампіра

Як захиститися від енергетичного вампіра

Не у всіх вампірів шкірясті крила і гострі ікла. Серед нас розгулює безліч вампірів, які нічим не відрізняються від інших людей. Вони ведуть звичайне життя, серед них можуть бути наші родичі, друзі, товариші по службі. Ці люди не п`ють людську кров, але "висмоктують" з інших не менш важливу субстанцію - життєву енергію. Саме через дефіцит цієї енергії ми слабшаємо, втомлюємося і нудьгу. Щоб цього уникнути, потрібно знати, як захиститися від енергетичного вампіра. Пропонуємо кілька способів.

Як обчислити вампіра

Захист від енергетичних вампірів починається з їх ідентифікації. Дізнатися вампіра досить просто. Поспостерігайте за собою і співрозмовником під час спілкування. Якщо ви помітили, що відчуваєте різкий занепад сил щоразу під час спілкування з якимось певним людиною, - це вірний знак. Прослідкуйте і за його настроєм. Якщо в той момент, коли ви слабшає він, навпаки, оживає, сумнівів бути не може.

Ще одна ознака вампіризму - прагнення викликати в співрозмовника негативні емоції. Якщо ваш знайомий не упускає можливості взяти участь в конфлікті, а після сварки знаходиться в хорошому настрої, то він точно вампір. Вся справа в тому, що енергетичні вампіри підживлюються тільки негативними емоціями, будь то гнів, страх або почуття провини.

Види вампірів і захист

Вампіри поділяються на тих, хто діє усвідомлено і тих, хто не підозрює про своє шкоду для оточуючих. Залежно від того, яким темпераментом спочатку володіє вампір, "полювати" він може двома різними способами.

Один вид вампірів - агресори. Це грубіяни і хами, які провокують людей на конфлікти. Щоб захиститися від такого людини, треба просто ігнорувати його, не реагувати на образи і претензії.



Другий вид виглядає більш мирним, але є більш небезпечним. Це люди, які постійно скаржаться і викликають у співрозмовнику почуття провини. Їх важче обчислити і складніше ігнорувати. По можливості варто протистояти впливу такого вампіра, випромінюючи позитив. Під час спілкування потрібно налаштовувати його на позитивні емоції, не оплакував його біди. Швидше за все, тоді він сам викреслить вас зі списку відповідних донорів.

Універсальні способи захисту

Часник в боротьбі з енергетичним вампіром не допоможе. Тут потрібне протистояння на рівні біоенергетики. Якщо, відчуваючи вампірично вплив, ви не можете відмовитися від спілкування, потрібно максимально віддалитися від небезпечної людини, вийшовши із зони найбільшого впливу - близько 2-3 метрів.

Спробуйте не дати йому дивитися у ваші очі, так як це - ефективний спосіб енергетичного підживлення. Схрестіть руки і ноги. Така поза не тільки блокує вихід енергії назовні, але і призупиняє її нормальну циркуляцію в організмі. Тому з цим прийомом потрібно бути обережним, не затримуючись в "схрещеною" позі надовго.

Подумки оточіть себе цегляною стіною. Такий спосіб дуже ефективний, якщо ви дійсно сконцентруєтеся і включіть фантазію. Також можна уявити себе оточеним стіною з води, що ллється або подумки поставити перед собою високе дзеркало, повернене до вампіра.

Хорошим способом захисту вважається молитва. Вона обов`язково повинна бути щирою і подіє, тільки якщо ви дійсно віруюча людина. Молитву можна прочитати подумки, уявляючи в цей момент, як на вас сходить потік світла.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!