Де знайти вампіра?

Вампіри! Як же вони привабливі своєю білосніжною шкірою, тонкими рисами обличчя, магнетичним поглядом і звабливими манерами! Багато з нас були б зовсім не проти зустрічі з одним з таких "демонічних звабників"! Але де знайти вампіра, як з ним зустрітися? Адже, напевно, є місця, де ці настільки неоднозначні, але дуже привабливі істоти мешкають. Давайте спробуємо розібратися. Раптом нам пощастить!

Хто такі вампіри

У багатьох народів з початку часів існують історії про вампірів. Більшість з них лякають і страшні. Їх по-різному називають: кровососи, драугри, упирі, лугат тощо. Але суть одна. Це мертві істоти, які володіють феноменальними магічними і фізичними здібностями. Вони можуть проникати у сни і думки людей, перетворюватися в різних істот, змінювати погоду, передбачити майбутнє і маніпулювати поведінкою тварин і людей. Вони, як правило, гарні і дуже розумні. Можуть звабити будь-якого своїми солодкими промовами, здатні звабити настільки, що людина не зможе чинити опір їх чарам. Вони неймовірно сильні, здатні літати і безшумно переміщатися. Але головне - вони не можуть існувати без людської крові. Кров - основа їх "життя".

Де живуть вампіри

За різними повір`ями вампіри люблять жити в місцях, де витає дух смерті, на кладовищах або біля них-в руїнах старих замків і занедбаних церквей- в місцях, де загинуло багато людей, траплялися трагічні і містичні події. Це і є місця, де можна знайти вампіра. Ці істоти живуть на планеті сотні років. Можливо, вони трохи сентиментальні і саме тому вважають за краще все старовинне: будинки, речі, книги, одяг.

Але йде час, змінюються століття і епохи. І вампіри змінюються разом з ними. Прогрес не пройшла повз них. Зараз, ймовірно, вони вважають за краще великі мегаполіси, які ніколи не сплять. Адже ніч - це час вампірів. Вони сильні і виходять на яскраві вулиці нічних міст, в клуби, на вечірки, щоб підшукати собі жертву. Можливо, їх можна зустріти у великих бібліотеках, в старовинних будівлях, в музеях. Мистецтво їм не чуже. Вампіри люблять красу і красиві речі. Швидше за все, вони часті гості модних показів, балетних і оперних вистав, нічних вернісажів. Простий міський провулок зі слабким світлом ліхтаря далеко, що не місце зустрічі з справжнім вампіром, його захопливою поглядом і білосніжними іклами!



А Вам не спадало на думку, що вампірів дуже багато на просторах інтернету? Вони сидять в своїх темних кімнатах, освітлені лише світлом монітора, і полюють, заманюють, спокушають, підпорядковують Ваш розум. Де можна знайти вампіра? Відповідь проста. У наш час скрізь, де є напівтемрява, таємничість, краса і люди, так палко бажають зустріти ЇХ! А може бути саме сьогодні вночі, уві сні Вас відвідає довгоочікуваний гість і повідає кілька своїх секретів. А можливо...

Але, звичайно, це все повір`я, розповіді, страшилки, і істиною їх назвати не можна.

Вампіри в Skyrim

Про цих загадкових істот написано стільки книг, пісень і віршів. Створено безліч фільмів і комп`ютерних ігор. Візьмемо, наприклад Skyrim. У цій рольовій грі теж не обійшлося без подібних персонажів. Але під час проходження багато геймери потрапляють в глухий кут. Не можуть відшукати вампірів. Де знайти вампіра в Skyrim? Давайте розсудимо логічно. Що люблять ці істоти? Самота, напівтемрява і таємничість. Таких місць не так багато на карті гри. Дотримуйтесь на північ від міста Морфана і натрапите на печеру під назвою "Лігво Моварта". Ви на місці. Зустрічайте довгоочікуваних вампірів. Це їх лігво.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!