» » » » Як виглядають вампіри?

Як виглядають вампіри?

Як виглядають вампіри?

Люди завжди цікавляться чимось незвіданим і магічним. І не важливо хто це - гноми і феї, будинкові та лісовики. Баба Яга і Кощій Безсмертний, в кінці кінців. Але це все дитячі казки, які ми читали. Або, наприклад, мультики, які ми дивилися, будучи малюками. Але це все було в дитинстві.

Діти підростають. Значить «ростуть» і казки. Фільми ж мають обмеження за віком. І вже з більш «дорослим» свідомістю ми дивимося або читаємо нові страшилки (адже бабою Ягою лякають тільки в дитинстві).

Вампіри - хто вони

Такий великий інтерес до цієї «персони» і з`явився він не тільки сьогодні. Вони оповиті таємницею. А головне - це безсмертя. Ось яке питання цікавив людини завжди. Багатьом ця тема не дає спокою і зараз. Надії на зустріч з вампіром смикають багато уми.

Щоб не «помилитися», людина хоче знати - Як виглядають вампіри? На це питання відповідь отримуємо з фільмів і книг, а тепер і з інтернету. Зазвичай нам «малюють» їх з дуже блідою шкірою, червоними від крові очима. Найчастіше з іклами, які встромлюють в плоть людини або тварини. З довгими нігтями, щоб полегшити укус (попередньо розрізавши шкіру).

Людина в процесі еволюції змінюється (від мавпи до людини). Колись в шкурах і з сокирою, тепер на дорогій машині (або пішки) і з гаманцем. Значить і вампір може «еволюціонувати».



Оскільки їх життя вічне, як стверджують, вони звикли ховатися від сонця і «чужих» поглядів. Значить, вампіри можуть вести себе інакше, ніж людина. Вони, маючи інстинкт мисливця, можуть не показуватися людям на очі без особливих причин.

Вони безсмертні не тільки тому, що їх неможливо (майже) вбити простій людині. А скоріше тому, що не виставляють себе напоказ, як люди. І ведуть, швидше, життя пустельників, ніж «відомих» всьому світу осіб.



З усього вищесказаного висновок і питання. Як виглядає справжній вампір? Це людина, адже живе серед людей. Можливо з блідою шкірою, звичайних людей теж предостатньо з білою (без засмаги) шкірою.

Раніше пані з аристократичних сімей ніколи не приймали сонячні ванни. Це вважалося поганим тоном. Тільки простолюдинки могли бути смуглявими.

Вампіри високоосвічені люди. Живуть, як правило, не одне століття. Адже повинен же бути сенс життя, а не тільки «поїдання» чужої крові. Інакше, навіщо жити вічно, якщо ти просто тварина, значить треба знаходити його.

Чому з`являються нові вампіри

Знову ж таки, для сенсу життя вже «старих». Коли виховуєш «малюка» - живеш не дарма і вже точно не нудно. З цього може, вийде не тільки «дитина», а й друг.

Жити вампіри можуть по-різному. Як і люди. Хтось бомж, і харчується відходами, живучи на вулиці. А хтось вихована людина і живе відповідно до цього способу життя. Вампір НЕ перестає вдосконалюватися всю свою довгу безсмертну життя.

Звідки взялись вампіри

У кожного народу є казки і перекази про демонів, які п`ють кров. Ось одна з легенд: коли Адам жив в раю (поки один) з змії була створена супутниця для нього. Красуня Ліліт. Вона народила Адаму красивих синів і дочок. Які пили кров тварин, втикаючи свої зуби в їх плоть (адже мати їх змія). За це вони були вигнані в пекло. Щоб Адам ні один, Бог створив, як ми пам`ятаємо, з ребра його - Єву. Тоді Ліліт, знову перетворена в змію, помстилася Адаму, спокусивши Єву яблуком. І коли їх вигнали з раю, Ліліт продовжувала свою помсту. Порадила Єві подарувати дітей Адаму. І народила Єва - Каїна і Авеля (цю історію ми теж знаємо). Сама ж повернулася в пекло. Де демон пообіцяв їй звільнити її дітей. Так з`явилися перші вампіри.

Як виглядають справжні вампіри? Це питання так і залишиться без стовідсоткового відповіді. Кожна людина вірить у що він хоче. Хтось в демона, хтось навпаки. Вибір є завжди.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!