Які є вампіри?

Вампірами прийнято вважати нечисту силу, яка харчується людською кров`ю, енергією або теплом. Вампіри мають наступні характерні риси, які відрізняють їх від решти нечисті:

  • вампіри наділені незвичайною фізичною силою і надприродними здібностями
  • вампіри пересуваються з нечуваною швидкістю, а рухи їх надзвичайно безшумні
  • вампіри прекрасно відчувають запахи і чудово чують навіть те, що неможливо почути (наприклад, биття серця)
  • вампіри дуже витривалі, хоробрі і спритні, що не відкидають тіні і не відображаються в дзеркалі
  • вампіри не можуть увійти в будинок людини без запрошення, а в церкві вони перебувати не можуть за визначенням
  • вампіри можуть перетворюватися в кажанів, щурів, павуків, воронів, вовків, метеликів, сов

Зовнішність вампірів відрізняється тим, що в роті у них знаходяться ікла, а на голові - пишна шевелюра, в той час як решта тіла безволосе і бліде. Якщо ви хочете знати, які у вампірів очі, то уявіть собі мокру маслину: їх райдужна оболонка змінюється до невпізнання, а білок очей, як правило, червоного кольору. Колір очей вампірів може змінюватися, а вночі вампір бачить все як днем.

До основних знарядь боротьби з вампірами відносять: срібло, спирт, вогонь, осиковий кілок, часник, розп`яття, святу воду, чотки, глід, сонячне світло, дику троянду, алое. Для того щоб повністю знищити вампіра, потрібно встромити осиковий кілок в саме серце, потім відрубати голову і спалити його тіло цілком.

Класифікація вампірів



Отже, які бувають вампіри? Виділяють такі типи вампірів:

  • Розумні вампіри. У цього виду вампірів дуже розвинений інтелект, а також жадоба до влади як над людьми, так і над своїми родичами. Як правило, у них бліда шкіра, слабке серцебиття, живуть вони тільки по ночах, а в денний час доби за краще ховатися в темних місцях. Чим більше крові випивають ці вампіри, тим сильніше вони стають. Основні знаряддя боротьби з цими вампірами не приносять їм жодної шкоди.
  • Зомбі-вампіри. Це той тип вампірів, які не мають ніякого натяку на розумність, мимохідь на перевертнів. Днем такі вампіри живуть в могилах, так як не виносять сонячного світла. Відмінною їх особливістю є здатність розкладатися на дрібні організми, а потім знову набувати первозданний вигляд. Ці вампіри живуть недовго, так як проти них можна використовувати основні знаряддя боротьби.
  • Духи-вампіри. Цей тип вампірів живе в астральному світі, але має можливість матеріалізуватися в реальності. Харчуються ці вампіри людською енергією, яку витягують з сплячих людей, в результаті чого людина може втратити розуму. Проти цих вампірів можна використовувати основні знаряддя боротьби.
  • Термовампіри. Цей вид вампірів вважається безсмертним, що володіє високорозвиненим інтелектом і живиться теплом людського тіла. Коли такий вампір висмоктує тепло зі своєї жертви, вона помирає від переохолодження. Їм не страшний сонячне світло, але все ж такі вампіри намагаються не потрапляти під прямі промені сонця. Проти цих вампірів також можна використовувати основні знаряддя боротьби.
  • Енергетичний Вампир. Це найпоширеніший вид вампірів, важливою особливістю яких є нездатність до безсмертя. Енергетичними вампірами можуть бути люди, які закриті від отримання енергії з космосу, тому їм істотно важлива енергетичне підживлення від оточуючих його людей. Такі вампіри, як правило, живуть довше інших людей, але в підсумку все-таки вмирають.

Таким чином, відштовхуючись від класифікації того, які є вампіри, можна скласти повне уявлення про цих істот.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!