» » » » Як викликати вампіра?

Як викликати вампіра?

Як багато ми знаємо про світ, в якому існуємо? І хто з упевненістю може сказати, де закінчуються межі між реальністю і казкою? Всім нам хочеться вірити в те, що чудеса можливі в цьому світі, і тут є місце всього фантастичного і нез`ясовно - привидам, перевертням, вампірам і іншої нечисті. Як викликати вампіра? Для початку потрібно чітко собі уявляти, хто вони такі. Вампіри - це живі мерці, їжею і джерелом сили для яких є кров, діти ночі, яких сучасні кінематограф і література звели в ранг героїв.

Френсіс Коппола наділив Дракулу демонічним магнетизмом, вічним болем, відчаєм і люттю, але в той же час залишив йому людські риси і здатність любити.

Стефані Майєр створила романтичний образ сучасного вампіра, терзаемого вічними сумнівами і бажанням чинити правильно.

Саме створені кінематографом і письменниками образи роблять даний клас нечисті таким привабливим для всіх любителів надприродного.

Досить часто стали задавати питання про те, як можна викликати вампіра. Отже, для того щоб викликати вампіра, Вам знадобиться величезний запас мужності і нерозсудливості.

Викликати вампіра можна за допомогою ритуалу. Ні для кого не секрет, що вампіри - це істоти потойбічного світу, тому для виклику вампіра ви можете використовувати дзеркальний коридор. Ритуал проводиться вночі, з 23-ї години до 3 годин. Вимкніть весь світ, поставте два дзеркала так, щоб вони один в одному відбивалися. Сядьте на підлогу в позу лотоса, крейдою навколо себе намалюйте коло, запаліть з боків дві чорні свічки за межами кола, і скажіть заклинання, дивлячись в дзеркальний коридор:



"(Ім`я викликається вампіра), з світів далеких, прийди до мене, на яву, не у сні. Іменем Адоная! Заклинаю тебе, (ім`я викликається вампіра,) прийди! Оменьть!"

Тепер уважно вдивлятися в дзеркальний коридор. Намагайтеся не виходити з кола і не вставати. Продовжуйте, не відриваючись, дивитися в дзеркальний коридор. Дізнавшись у вампіра все, що ви хотіли, відпустіть його. Для цього скажіть:

"Іменем Адоная, йди (ім`я викликається вампіра), звідки з`явився. Оменьть!"

Коло можна буде залишити, тільки після того, як обидва дзеркала накриє заздалегідь підготовленої щільною чорною тканиною. Вранці дзеркала для очищення виставте на сонці, накресливши на них хрести Лада вугіллям. Ритуал очищення дзеркал триває три дні. На ніч їх необхідно закривати чорною тканиною. У повсякденному житті ці дзеркала використовувати не можна, навіть після очищення.

Той, хто шукає, та знайде! Але будьте обережні зі своїми бажаннями, бо вони мають властивість виконуватися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!