» » » » Як викликати пікову даму?

Як викликати пікову даму?

Як викликати Пікову Даму?

Багато хто продовжує цікавитися Ким була Пікова Дама? Як викликати Пікову Даму незважаючи на те, що страшні історії про виклик духу Пікової Дами відомі з дитинства. Існує багато версій і припущень щодо того ким була Пікова Дама, але всі сходяться на тому, що легенда, пов`язана з персонажем Пікової Дами бере свій початок від карткової колоди. У колоді Пікова Дама одна з найпохмуріших карт і ототожнюється з людиною або духом несе оточуючим біди і хвороби. Також поширена думка, що дух Пікової Дами це, ніщо інше, як, що загубилося в задзеркаллі дух жінки. Чутки про Пікової Пані розходилися і множилися, обростаючи новими зловісними подробицями і в якийсь момент, Дама стала не просто картою в колоді, а злим духом в існування якого багато хто вірить.

Так як, викликати Пікову Даму? І найголовніше - Навіщо? Хтось вірить, що дух Пікової Дами може виконувати бажання, інші переконані, що виклик Пікової Дами ніщо інше, як дитячу розвагу і забава. Є ті, хто вважає, що виклик духу Пікової Дами - це гра зі смертю і того, хто наважитися потривожити її спокій, спіткає прокляття і чекає болісна смерть - повільна і страшна.

Ритуали, як викликати пікову даму

спосіб 1

При світлі свічки опівночі на дзеркалі помадою червоного кольору потрібно намалювати двері і сходи, що ведуть до неї. Після чого скажіть:

"Пікова дама, прийди! Пікова дама, прийди! Пікова дама, прийди! ".

Як тільки Ви почуєте сміх, кроки або побачите рухомий образ всередині дзеркала, сходи потрібно тут же стерти.

спосіб №2



У темній кімнаті встановлюємо дзеркало. Дзеркало натираємо милом, беремо свічку і ставимо так, що б її вогник відбивався в дзеркалі. Карту пікової дами лицьовою стороною ставимо до дзеркала. Рівно о 12 годині ночі, з`являться фігури, по контурах нагадують білі треугольнікі- тепер головне встигнути загадати бажання. Якщо з`явилися інші фігури, то Пікова Дама в гніві і чекайте біди.

спосіб №3

Виклик Пікової Дами за допомогою дзеркального коридору. Встановлюємо навпроти один одного два дзеркала, так, що б одне відбивалося в іншому, таким чином, ми створюємо візуальний коридор. Розставляємо свічки. Беремо одну свічку в руки, дивимося в отриманий дзеркальний коридор і повторюємо шість разів поспіль:

«Пікова Дама, та, що в дзеркальному світі живе, прийди на тьмяне світло моєї свічки».

Як тільки в дзеркалі з`явитися силует, що йде до Вас по коридору потрібно розірвати дзеркальний коридор - зсунувши одне з дзеркал, якщо цього не зробити Дама задушить всіх, хто знаходиться в кімнаті.

Зараз в інтернеті існує багато відео, як викликати Пікову Даму, однак, будьте обережні, і, перш ніж приступити до виклику духу Пікової Дами, запитайте, наскільки Вам все це потрібно? Чи варто з цікавості привертати до себе нечисть? Адже багато страшні історії закінчувалися смертю людей наважилися потривожити спокій Пікової Дами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!