» » » » Як викликати диявола?

Як викликати диявола?

Як викликати диявола?

Бажаєте викликати диявола додому? Спробувати це зробити, звичайно ж, можна, а чому б і ні? Ось тільки спершу гарненько подумайте, навіщо він вам потрібен. Що ви скажете дияволу, якщо він дійсно з`явиться на ваш заклик? Вкрай необачно викликати диявола з одного лише цікавості, адже навіть сантехніка на будинок викликають з певною метою, а тут справа набагато серйозніше - як-не-як, а потривожити ви збираєтеся самого Князя Темряви. Диявол дуже злопам`ятний і уразливий, і йому може дуже не сподобатися, що його викликали лише для того, щоб переконатися в його існуванні. Якщо ж у вас під три чорти є якесь серйозне справу, наприклад, ви збираєтеся укласти з ним угоду і продати йому свою безсмертну душу, тоді вивчіть нашу інструкцію і беріться за справу.

Інструкція за викликом диявола в домашніх умовах

  1. Як вже говорилося вище, просто на хвилинку викликати диявола для того, щоб на нього помилуватися, у вас не вийде. Диявол - це не те істота, з яким можна пожартувати подібним чином. Наслідки від такого безцільного виклику цього породження Пекла можуть бути найжахливішими. Тому перед тим як викликати диявола, твердо визначитеся з тим, що ви будете у нього просити. В обмін на душу покладається вимагати щось справді цінне, зазвичай у диявола за неї просять владу, багатство, здоров`я або любов.
  2. Коли мета буде визначена, вам потрібно буде заздалегідь купити тринадцять чорних свічок і дочекатися настання ночі.
  3. Обряд потрібно проводити в той час, коли в будинку, крім вас, нікого не буде. Для надійності, щоб хто-небудь випадково не зайшов до кімнати на годину чаклунства, двері краще замкнути на ключ.
  4. Встаньте в центр кімнати, навколо себе розставте на підлозі чорні свічки. Перед собою встановіть велике дзеркало, в руки візьміть ніж і сірники.
  5. За однією починайте запалювати свічки. Запалюючи кожну свічку, вимовляєте заклинання: «кличу до тебе о, великий господар Темряви і господар Ночі. Прийди і виконай моє прохання ».
  6. Коли всі тринадцять свічок запалять і заклинання тринадцять разів сказано вголос, проведіть лезом ножа по пальцю. Після того як краплі вашої крові впадуть на підлогу в центрі кола, він зобов`язаний прийти. У якому вигляді він до вас з`явиться (в зримо або в незримому), відомо лише самому дияволу, який може постати перед вами в образі людини або чорної собаки, з`явитися в дзеркалі або ж залишатися невидимою сутністю. У всякому разі, про його прихід ви здогадаєтеся по мерехтінню полум`я свічок і крижаного холоду, який стисне ваше серце. Про прихід диявола також свідчать незрозумілі шуми в кімнаті, невідомо звідки взявся протяг і мимовільно пересуваються речі.
  7. Коли диявол з`явиться, Бережіть свого переляку і хвилювання, що не видавайте нервових зойків і не намагайтеся до нього доторкнутися. Викладіть дияволу свою пропозицію і постарайтеся укласти з ним максимально вигідну для себе угоду. Хоча переграти такого вправного переговірника, як сам Князь Темряви, вам навряд чи вдасться, спробуйте виторгувати у нього все, що тільки можливо.
  8. Коли угода буде укладена, Сатана піде. Свідченням його відходу будуть згаслі свічки і зникнення тяжкості, що лежить на вашому серці.


Також вам можуть бути цікаві ці статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!