» » » » Як викликати слендермена?

Як викликати слендермена?

Як викликати Слендермена?

Досить важко підтвердити дієвість інструкції за викликом Слендермена достовірними випадками її успішного застосування на практиці, втім, не менш складно довести і сам факт існування Тонкого людини.

Проте, якщо ви все ж вірите, що безликий Худорлявий чоловік ходить десь поруч з вами, ви можете спробувати викликати його за допомогою спеціального заклинання, яке ось уже кілька років кочує з сайту на сайт по безмежних просторах Інтернету (справжні фанати Тонкого стверджують, що воно дійсно спрацьовує).

Інструкція за викликом Слендермена

Слендермен - породження міського фольклору, тому і викликати його потрібно не в стодолі, як якогось сільського анчутка, а в багатоповерховому будинку з ліфтом.
Викликати Слендермена потрібно після півночі, в годину, коли сили зла панують безроздільно, а всі мешканці будинку вже сплять.



Для покликання Тонкого людини вам знадобляться:

  • кишеньковий ліхтарик;
  • фломастер або олівець;
  • п`ять чистих білих аркушів паперу;
  • колода гральних карт;
  • рулончик скотчу.

Порядок здійснення заклинання

  1. У нічний час зайдіть в ліфт і підніміться в ньому на самий верхній поверх.
  2. Вийшовши з ліфта, заберіть на верхню сходовий майданчик. Перед тим як викликати Слендермена, переконайтеся, що на поверсі все тихо, включите ліхтарик і розкладіть аркуші паперу на підлозі.
  3. Починайте творити заклинання - на першому аркуші схематично намалюйте дерево, на другому - особа. Особа малюйте найпримітивніше, таке, яке малювали в дитинстві (кружечок, очі-точки, ніс гачок і т. Д.). До третього аркушу скотчем приклейте карту пікової масті - знавці кажуть, що найкраще приклеїти валета або туза. На четвертому аркуші паперу зобразите себе, як зумієте, а на п`ятому намалюйте будинок, в якому ви зараз перебуваєте. Важливо намалювати в будинку рівно стільки поверхів, скільки їх є насправді. Примітка: заздалегідь робити заготовки картинок можна, малювати їх потрібно тільки на місці, інакше магія не спрацює.
  4. Тепер в ліфті зійдіть на перший поверх і закріпіть там на стіні малюнок з деревом, підніміться на другий поверх і приклейте там на сходовому майданчику картинку з особою, далі дійте за аналогією - на третьому поверсі зміцните листочок з гральною картою, на четвертому - свій автопортрет, на п`ятому - зображення будинку.
  5. Потім підніметеся на ліфті назад на самий верх, почекайте там приблизно півгодини і спускайтеся на перший поверх, щоб перевірити, як спрацювало заклинання.
  6. Якщо ви побачите, що за час вашої відсутності, хтось домалював до дерева шибеника, значить, чаклунство запрацювало. Тоді на другому поверсі ви виявите, що з намальованого обличчя зникли всі риси - це безликий дає вам знати, що він вже поруч. Карта, приклеєна на третьому поверсі, залишиться на місці або буде замінена іншою картою, з четвертого поверху зникне ваш автопортрет (Слендермен забере його з собою), а на п`ятому поверсі ви виявите, що на намальованому будиночку з`явилася позначка. Придивіться уважніше до того, який поверх позначений хрестиком. Якщо п`ятий, то це кінець гри! Слендермен вже стоїть за вашою спиною, і вам від нього не врятуватися! Якщо хрестиком позначено інший поверх, можете піднятися туди і зустрітися з худим. А краще скоріше біжіть з дому, поки Слендермен не забрав вас туди, звідки ніхто не повертається!

Якщо вам мало одного Тонкого, можете спробувати викликати фею. Про те, як це зробити, розповідається в нашій статті Як викликати фею.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!