» » » Як зробити з паперу будиночок?

Як зробити з паперу будиночок?

Як зробити з паперу будиночок?
Як зробити з паперу будиночок?

Всі діти люблять робити іграшкові будиночки, адже з ними так весело грати. Будиночки можна зробити з пластиліну, дерева або паперу. Сьогодні ми дізнаємося, як зробити будиночок з паперу.

Будиночок з паперу

Буде потрібно:

  • Кілька листів паперу А4;
  • картон;
  • Клей ПВА;
  • фарба;
  • Наждачний папір;
  • кисті;
  • Ножиці.

Етапи виготовлення будиночка:

  1. Спочатку зробимо колоди. Для цього смужками наріжте папір і накрутіть ці смужки на олівець. Вийдуть трубочки. Тепер промажьте їх клеєм і знову намотайте на олівець. Коли трубочки висохнуть, зніміть їх з олівця. У нас вийшли колоди.
  2. Далі на картон приклейте колоди по периметру один до одного. І клейте колоди один на одного, щоб вийшло чотири стіни.
  3. Коли колоди добре висохнуть, виріжте прямокутник - це двері.Будиночок з паперу
  4. Тепер будемо робити вікна. Виріжте квадрати на стінах, стільки, скільки ви хочете. Потім виріжте з прозорого целофану квадрати трохи більше, ніж квадрати вікон. Далі приклейте з внутрішньої сторони вікна квадрати целофану. У нас вийшли справжні вікна.
  5. Потім склейте три-чотири листи паперу, а коли вони висохнуть, виріжте з них двері. Приклейте двері з одного боку. Трохи зігніть з боку, щоб двері могли відкриватися і закриватися.
  6. Потім робитимемо дах. Для цього склейте два аркуші паперу. Коли папір добре просохне, зігніть її навпіл. Вийшла дах. Якщо ви хочете зробити дах з черепиці, можна вирізати невеликі прямокутники, пофарбувати їх помаранчевою фарбою і приклеїти їх рядами по Будиночок з паперудаху. При цьому врахуйте, що один ряд черепиці повинен трохи ховатися під іншою. Далі дах приклейте з одного боку будинку, щоб можна її було відкривати.
  7. Стіни будиночка зовні можна пофарбувати фарбою. Спочатку пофарбуйте жовтою фарбою, а потім поверх нанесіть коричневу. Коли фарба висохне, трохи потріть по стінах дрібним наждачним папером. Це додасть колоди ефект справжнього дерева. Потім пофарбуйте двері.
  8. Можна будинок покрити лаком, тоді він буде більш міцним і, крім того, буде блищати.
  9. Усередині стіни будиночка теж можна пофарбувати будь-якою фарбою. А також не забудьте про підлогу.

Будиночок з паперу готовий. Ви можете розставити в ньому готову іграшкові меблі або зробити її з паперу.



Тепер ви знаєте, як зробити іграшковий будиночок з паперу. Якщо ви хочете дізнатися про таких будиночках більше, читайте статтю Як з паперу зробити будинок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!