» » » Як зробити будиночок для барбі?

Як зробити будиночок для барбі?

Як зробити будиночок для барбі?
Як зробити будиночок для барбі?

Складно знайти дівчинку, яка не любить грати з лялькою Барбі. Найчастіше у маленьких принцес буває не одна, а дві чи навіть три ляльки і безліч різних аксесуарів до них, в тому числі і будиночки. І в статті ми розповімо, як зробити з підручних засобів будинок для Барбі.

Будиночок для Барбі

Перед тим, як почати робити будиночок для Барбі, потрібно визначитися, скільки буде кімнат, скільки ляльок зможе в них перебувати, одним словом, потрібно вибрати розмір будиночка, а також зробити розрахунки так, щоб він знаходився в те місце, яке для нього заздалегідь вибрано.

Існує кілька варіантів того, яким може бути будиночок. Якщо ви не обмежені розміром і матеріалами, то нехай це буде двоповерховий будинок з великою кількістю кімнат, а може бути навіть з балконом - як ви побажаєте. Також будиночки можуть бути горизонтальними і вертикальними.



Для виготовлення будиночка підійдуть коробки, старі стелажі, фанера, лінолеум, барвиста папір, обрізки тканини та інші підручні матеріали.

Будиночок з коробок



Отже, щоб змайструвати вертикальний будиночок з коробки, вам знадобиться:

  • Велика коробка, яка буде фундаментом, 6 коробок різного Будиночок для барбірозміру, які будуть вставлятися в основну велику коробку. Ці коробки будуть виконувати функцію кімнат. Для ванної кімнати та гардеробу можна вибрати невеликі коробочки, а для вітальні, спальні, кабінету - середні і великі.
  • Клей, ножиці, фарби, кольоровий папір і будь-які декоративні елементи.

Починаємо робити будиночок:

  1. Отже, спочатку потрібно пофарбувати підставу в той колір, який найбільше подобається. Дівчата часто вибирають рожевий, блакитний або бузковий. Також можна пофарбувати внутрішню частину інших коробок. Або ж обклеїти кольоровим папером, зробити красиві аплікації, так як вони будуть стінами кімнат.
  2. Після того, як фарба висохне, приклеюємо до основи великої коробки всі інші коробочки в такому порядку: перший поверх буде складатися з кухні, вітальні, ванній. На другому буде знаходиться спальня, гардеробна і кабінет.Будиночок для барбі
  3. Потрібно дочекатися, поки клей висохне і всі частини між собою будуть добре триматися.
  4. Після чого можна починати робити вікна в будиночку. Для цього беремо гострий канцелярський ніж і акуратно проробляємо дірочки в кожній кімнаті потрібної величини. Якщо вікна виходять великими, то можна зробити фіранки всередині кімнат, що зробить будиночок для Барбі більш затишним.
  5. Отже, будиночок зроблений, залишається тільки обставити його меблями і прикрасити зсередини і зовні. Про те, як зробити меблі своїми руками, ви можете прочитати в статті Як зробити меблі для ляльок.

Таким же чином робиться горизонтальний будиночок, т. Е. Все кімнати будуть відкриті зверху.

Як зробити будиночок з фанери

Щоб зробити будиночок з фанери, потрібно більше часу і зусиль. Але це того варто, так як фанерний будиночок виглядає більш акуратно.

Вам знадобиться:

  • лист фанери,
  • маленькі гвоздики,
  • молоточок,
  • фарба.

Приступаємо до виготовлення будиночка:

  1. Для початку розраховуємо розміри майбутнього будинку. визначаємося з Будиночок для барбікількістю кімнат, а також плануванням, і тоді вирізаємо деталі відповідного розміру.
  2. Після того, як заготовки зроблені, починаємо збирати будиночок. Кріпимо всі деталі на невеликі гвоздики. Починаємо з підстави і закінчуємо маленькими кімнатами.
  3. Отже, каркас будинку вже зібрано, залишається тільки пофарбувати стіни або обклеїти їх папером, т. Е. Приступити до оздоблювальних робіт. Можна виконати віконця, але якщо це здасться складним, достатньо взяти фломастер або фарби і просто намалювати віконця.
  4. Не забудьте покласти на підлогу красиві килими, які можна зробити зі шматочків шпалер, залишків ламінату або ж із щільної тканини. А в самому кінці зайнятися обстановкою в будинку.

Зробити будиночок для Барбі зовсім не складно. Досить мати невелику кількість підручним матеріалів і застосувати трохи фантазії. Інформація, яка дана в статті Як зробити ляльковий будиночок може стати вам у нагоді, якщо ви вирішили порадувати дитини і зробити будиночок для Барбі своїми руками.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!