» » » Як зробити будинок в minecraft?

Як зробити будинок в minecraft?

Як зробити будинок в Minecraft?
Як зробити будинок в Minecraft?

У грі Minecraft завжди є можливість побудувати все, що завгодно, володіючи фантазією і потрібною кількістю кубів. Завдяки цьому багато гравців зводять небачені палаци, міста, кораблі і навіть окремі планети. Однак новачок зазвичай ще не настільки розібрався в грі, щоб будувати такі масштабні речі. Зазвичай навіть будівля будинку викликає труднощі.

Розглянемо докладніше, як зробити хороший будинок в Minecraft.

Споруда простого будинку в Minecraft

Якщо вас раптом в грі застане ніч, а ви без укриття, то можна швидко побудувати невеликий будинок, який приховає вас від скелетів, кріпперов, павуків та інших ворожих істот. В цьому випадку можна спорудити:

  • Землянку. Досить викопати в землі дірку на три осередки нижче і зверху закласти будь-яким матеріалом, і ви опинитеся в норі, де вас не дістати монстрам.
  • Вежу, поставивши блоки один на одного до великої висоти. Це дозволить також уникнути зіткнення з монстрами в ночі. А потім можна побудувати фортецю в повітрі. Також можна звести будинок на дереві.
  • Якщо будинок зводити не хочеться, можна знайти село і вигнати мешканців з будь-якого будинку, а потім замуруватися в ньому на ніч.

Однак ці варіанти придатні в основному лише для того, щоб сховатися на якийсь час, і мало схожі на великий красивий будиночок мрії.

Споруда хорошого великого будинку в Minecraft



Щоб побудувати гарний вишуканий будинок, в якому можна буде жити і який прикрасить місцевість, необхідно підійти до справи серйозно і грунтовно:

  1. Спочатку потрібно вибрати гарне мальовниче місце під будинок. Часто геймери будують будиночок на озері, в горах, на дереві або будь-якому іншому місці, де він буде відмінно виглядати. Часом навіть гравці самі створюють місцевість так, як їм хочеться.
  2. Насамперед зводять фундамент будови. Фундамент варто робити з каменю або подібного твердого матеріалу, щоб він не провалився. Його потрібно робити на одну клітинку більше, ніж стіни будинку, щоб виглядало красиво.
  3. Висота приміщення повинна бути не менше трьох осередків, щоб стеля була не надто низьким.
  4. Необхідно враховувати розташування сходів і інших конструкцій при будівництві будинку.
  5. Дах повинна виступати на одну клітинку далі стін.
  6. Інтер`єр будинку можна прикрасити шкурами, меблями, картинами та іншими декоративними елементами.

Зрештою, тільки від геймера буде залежати, як виглядає будинок. До того ж, його завжди можна перебудувати заново або побудувати на новому місці.

Любителям цієї гри буде корисна стаття Як зробити в Minecraft телевізор, а також інші статті з розділу Minecraft.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!