» » » Сімс 3: як побудувати будинок?

Сімс 3: як побудувати будинок?

Сімс 3: як побудувати будинок?

Сімс 3 - одна з найпопулярніших ігор останнього покоління. Цей симулятор життя привернув увагу і захопив уми вже мільйонів геймерів по всьому світу. Суть в ній полягає в тому, що Ви створюєте персонажа під Ваш смак, будь то підліток, дівчина чи чоловік, і починаєте жити за нього в віртуальному місті. Персонаж може подорожувати, вчитися, знайомиться з іншими сімамі (так в грі називають окремих персонажів), може займатися спортом, розводити коней, в загальному, жити повним, але віртуальним життям. Проте багато користувачів і любителі задаються питанням: А в Сімс 3 як побудувати будинок? Адже будинок для Сима стає основним місцем відпочинку. І хочеться, щоб він був не тільки функціональний, але і стильний, красивий.

Сімс 3. Побудувати красивий будинок нескладно

Для того щоб почати будівництво, необхідно увійти в режим будівництва (іконка з пилкою і молотком). Саме тут і будуть проводитися всі дії. Але приготуйтеся до того, що цей процес займе у Вас чимало сил і часу. Безумовно, це дуже цікаво: створювати свій майбутній будинок, та ще й своїми власними силами. Силами своєї фантазії. Однак виділіть для цього хоча б кілька годин вільного часу, адже цей процес вельми затягує.

  • Вибираємо відповідний Вам ділянку землі (і з фінансів і за розміром).
  • Починати будівництво я б порадила з проекту. Найкраще накидати його на папері для більшої наочності. Що саме Ви хочете отримати в результаті? Невеликий сімейний будиночок, великий маєток або шикарну віллу? Краще відразу розподілити розташування кімнат і їх призначення в грі.
  • Якщо Ваш будинок передбачає не один поверх, а кілька, то необхідно відразу задуматися про розташування сходів, тому що бувають ситуації, коли вони просто не поміщаються в проект (в такому випадку, краще використовувати гвинтові варіанти). Ваша фантазія в проекті не обмежена нічим, крім розміру ділянки. Ви можете передбачити і ігрові кімнати, і кімнати відпочинку, і кабінет, і джакузі.
  • Закінчивши з проектом, починаємо, в тому ж режимі будівництва, закладати фундамент.
  • Потім закладаємо окремі кімнати. Краще не робити їх занадто великими, це не дуже зручно в процесі гри.
  • Потім в кожній кімнаті вибираємо покриття для підлоги. Їх вибір дуже великий. Можна зробити будинок в одному стилі або урізноманітнити кімнати, справа Ваше.
  • Закінчивши з першим поверхом, робимо по аналогії другий поверх, зводячи при цьому стіни. Покриття для стін теж вибираємо на свій смак.
  • Далі йдуть всілякі прикрашення і дрібні деталі, які додадуть Вашій будиночка оригінальності.
  • Територія навколо будинку теж є майданчиком для вашої переробки. Там можна розмістити басейн, фонтан і ще масу різних цікавих об`єктів.

Розбудовуємо готовий будинок



Якщо Ви людина ледачий, але хочете мати оригінальний будинок в Сімс 3, то рада для Вас такий: придбайте вже готовий будинок. Все, що Вам потрібно буде зробити - змінити обстановку до невпізнання, по стати своїм особистим пристрастям. Удачі всім Сімам!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!