» » » Як переїхати в "cімс 3" (the sims 3)?

Як переїхати в "cімс 3" (the sims 3)?

Як переїхати в

"Сімс 3" на відміну від "Сімс 2" дозволяє більш вільно пересуватися по ігровому просторі. В цій частині гри можна не тільки переїхати по сусідству, але і переїхати в інший район. Зараз розглянемо кілька варіантів, як переїхати в "Сімс 3".

Переїзд по сусідству

У грі "Сімс 3", як і в інших іграх цієї серії, є можливість вибудовування відносин. Два різних сіма, що живуть в різних кінця містечка рано чи пізно захочуть пов`язати себе більш міцними відносинами і почати жити разом. Є кілька варіантів переїзду в будинок до того, хто зайняв місце в серці вашого Сіма:

  • Часто залишатися на ніч у обраного персонажа, якщо симов пов`язують романтичні стосунки. Через певну кількість часу ви все-таки зможете, клікнувши на обранця, вибрати "Запропонувати переїхати".
  • Зіграти весілля. В цьому випадку у вас є вибір - оселитися у нареченого / нареченої або залишитися в вашому рідному гніздечку удвох або ж з родичами. Причому від вибору будуть залежати і кількість грошей в сім`ї і навіть прізвище, яку буде носити нова сім`я і діти симов.
  • Просто і без особливих зусиль можна переїхати, скориставшись телефоном. Ваш сім в будь-який момент може вибрати дію "Переїхати" і почати пакувати речі.
  • З переїздом через комп`ютер все йде так само просто, як і з телефоном. Треба всього лише клікнути по комп`ютеру / ноутбука сіма і вибрати "Переїзд", після чого визначити будинок або порожню ділянку, де буде жити ваш персонаж.

Є ситуації, коли ви не можете переїхати, наприклад, пожежа. Також через особливості гри зустрічається і таке, що ваш персонаж або вихованець десь застрягли. Наприклад, ваш сим пішов купатися і ніяк не може вибратися з води, або ваш кіт пішов за межі території міста і ви не можете повернути його додому. У цій ситуації доведеться вибирати - грати без персонажів в старому будинку або виходити з гри, не зберігаючись, і заново все починати.

Не забувайте, що при переїзді дворецький і покоївка на день не переносяться автоматично на нове місце проживання. Вам доведеться заново шукати собі прислугу.

Переїзд в інший район



Переїхати в інший район простіше простого. Якщо вашого персонажа набридли однотипні будиночки або в районі, де він живе, немає роботи мрії, ви завжди зможете переїхати в інше містечко.

Майте на увазі, що біля переїзду в інший район є і свої мінуси: втрата зв`язків і свого обжитого куточка. Доведеться з самого початку вибудовувати відносини на роботі і з сусідами. Зате якщо в районі, куди ви вирушаєте, є та ж посаду, яку ваш сим займав на старому місці, вас з радістю приймуть на ту ж роботу.

Персонажі на пізніх термінах вагітності не можуть переїжджати в інші райони, це ж стосується дітей, які навчаються в інтернаті. Якщо думка про переїзд вас наздогнала під час подорожі по Китаю, Франції або Єгипту, доведеться почекати, поки ви не повернетеся додому.

Якщо всі персонажі в місті і вільні, то переїхати дуже легко. Доступні вашого персонажа комп`ютер або смартфон завжди під рукою, і саме скориставшись будь-яким з цих пристроїв, можна за хвилину організувати переїзд. У меню можна вибрати будь-який бажаний район, наприклад, це можуть бути туманні пагорби або пляж.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!