» » » Як переміщати симов?

Як переміщати симов?

Як переміщати симов?

Гра "Сімс 3" на відміну від "Сімс 2" дозволила персонажам переміщатися більш вільно по місцевості, де вони проживали. Якщо кожен похід в магазин або кафе був завантаження кожен раз нової локації, що займало багато часу, то в "Сімс 3" такої проблеми немає. Якщо вашому Сіму знадобилося піти в магазин, ви можете зробити це без додаткових завантажень, просто переміщаючись по місту, де проживає ваш персонаж. Про те, як переміщати симов, ми зараз детально розповімо.

На ділянці і в будинку

У будинку переміщатися найлегше завдяки невеликим відстаням. Щоб потрапити з однієї кімнати в іншу або з поверху на поверх, вам треба лише натиснути на предмет поза кімнатою, що знадобиться вам для використання, або на підлогу / стіну того місця в будинку, куди бажаєте потрапити, і вибрати "Йти сюди". Все, ваш персонаж переміщається по своєму будинку або квартирі.

До речі, якщо ви живете у висотці, можете також переміщатися за допомогою ліфта, який знаходиться в будинку. Для цього вам знадобиться купити додаток "Сімс 3: В сутінках".

По ділянці ви можете пересуватися не тільки пішки, але і на коні. Те ж стосується і пересування по місту. Правда, для цього вам знадобиться встановити додаток "Сімс 3: Вихованці".

по району

По містечку, де проживає ваш сим, пересуватися можна декількома способами:

  • пішки;
  • на машині;
  • на велосипеді;
  • на таксі;
  • на скутері / мотоциклі;
  • на метро.

Для переміщення персонажа вам треба клікнути на потрібне місце (будівлю, парк) і вибрати "Йти сюди / їхати сюди".

Також ви можете накопичити бали щастя в грі і купити спеціальний предмет, який з дому буде моментально доставляти вас в будь-яке місце в місті.



До речі, якщо у вас встановлено додаток "Сімс 3: Надприродне", якщо ви граєте за вампіра, пересуватися вночі по місту простіше простого.

Встановивши додаток "Сімс 3: Райські острови", ви також зможете переміщатися по береговій лінії у вашого містечка на човнах і яхтах.

Інші країни

Щоб потрапити в інші країни, у вас повинно бути встановлено додаток "Сімс 3: Світ пригод". Потрапити в Китай, Францію чи Єгипет ви зможете після того, як вирішите на подорож. Після завантаження, яка представляє собою політ на літаку, ви потрапите в одну з цих країн, де автоматично в вашому багажі з`явиться самокат. За допомогою нього на таксі, а також якщо ви будете збільшувати рівень візи, ви зможете придбати собі машину.

Переміщення інших персонажів

Якщо на вашій ділянці завис сім або ви розсердилися на сусіда за те, що він регулярно штовхає ваш сміттєвий контейнер, ви можете просто видалити його з гри. Для цього вам знадобиться код "TestingCheatsEnabled true", який треба вводити у вікно консолі після натискання комбінації клавіш Cntrl + Shift + C.

Після того як ви введете чит, затисніть Shift і клацніть на персонажа, який вас дратує. У меню, виберіть "Delete".

Приємної гри!

Також вам може бути цікава стаття Як грати в Сімс (Sims 3).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!