» » » Як оновити сімс 3?

Як оновити сімс 3?

Як оновити Сімс 3?
Як оновити Сімс 3?

The Sims - одна з найпопулярніших комп`ютерних ігор, особливо серед дівчат, причому залишається такою вона вже довгі роки. На даний момент існує досить багато версій даної гри, і більшість з них підтримують регулярні оновлення, які постачають гру новими цікавими опціями і можливостями. Давайте розберемося, як оновити Сімс 3 (Sims 3).

автоматична установка

Автоматична установка оновлень - процедура досить проста. Виконується вона за допомогою Sims 3 Launcher - спеціальної програми, вбудованої в The Sims 3, роль якої полягає якраз в тому, щоб закачувати в гру різні матеріали і оновлення.

Зазвичай лаунчер за замовчуванням запускається при подвійному натисканні на іконці гри, проте якщо цього не відбувається, його можна запустити в ручному режимі, для цього необхідно зайти в папку з грою (Program Files Electronic Arts The Sims 3), далі вибрати Game Bin S3Launcher і двічі клікнути по лаунчер мишкою.

У меню, лаунчер ви побачите розділ "Оновлення", клікніть по ньому, виберіть "Оновити зараз". Справу зроблено! Залишилося тільки дочекатися, поки лаунчер закінчить свою роботу і перезавантажити гру. Все, можете насолоджуватися новинками!

Ручна установка



Автоматична установка - це, звичайно, дуже зручний і простий спосіб для поновлення гри, проте лаунчер не завжди запускається (навіть з папки з грою), а, запустили, при запиті оновлень часто видає різного роду помилки. У яких випадках це відбувається? Коли ви граєте в піратську версію гри. На щастя, навіть в такому випадку поновлення вам доступні, тільки на їх завантаження доведеться витратити трохи більше часу.

Бек-ап

Перед тим як приступити до оновлення, рекомендуємо виконати бек-ап свого прогресу в грі, адже раз ми працюємо з піратською версією, ніколи не знаєш, чого чекати після оновлення. Для бек-апу скопіюйте папку "Saves" (Program Files Electronic Arts The Sims 3 Saves) в безпечне місце.

завантажуємо оновлення



Сімс 3Для початку вам необхідно завантажити оновлення, зробити це можна, наприклад, тут. Як правило, всі оновлення зберігаються в папці Patches, однак якщо папки з таким ім`ям ви в викачаних файлах знайти не можете, нічого страшного, головне правило - вам потрібно встановити всі файли з розширенням .exe.

установка оновлень

Отже, ви виявили файли .exe, для початку установки потрібно всього лише двічі клацнути по них мишкою. Ви можете встановлювати оновлення поодинці, клікаючи по кожному лівою кнопкою мишки двічі, а можете виділити всі .exe-файли, натиснути праву кнопку мишки і в меню вибрати пункт "Відкрити". Усе! Дочекайтеся, поки установка закінчиться, і починайте грати.

Проблеми з установкою

Коли працюєш з піратською версією гри, багів не уникнути. Зокрема, для The Sims 3 головна проблема оновлень - "Помилка оновлення: знайдений невірний файл". Що це означає? І як з цим боротися?

Дана помилка означає, що ви змінювали оригінальні файли установки (а точніше, це зробив той, хто створив для вас піратську версію гри). Що ж робити? Коли ви завантажуєте оновлення, поряд з папкою Patch повинна завантажитися папка Original, в ній зберігаються оригінальні файли гри. Вам необхідно зробити наступне:

  1. Сімс 3Відкрити папку Original, там ви побачите купу папок з назвами типу "X.X.X", де X - одно-дво-або тризначне число. Ця комбінація визначає версії оновлень. Вам необхідна та папка, назва якої збігається з номером версії, до якої ви бажаєте оновитися.
  2. Копіюємо необхідну папку за адресою Program Files Electronic Arts The Sims 3 Game Bin.
  3. Заново запускаємо установку, тепер все пройде гладко!

Звичайно, автоматична установка куди простіше ручної, як ми могли помітити, однак тут вже вам вибирати - заплатити за ліцензійну версію або "помучитися" з піратської.

Читайте також: Як встановлювати у Сімс 3.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!