» » » Як встановлювати у сімс 3?

Як встановлювати у сімс 3?

Як встановлювати у Сімс 3?

Гра Sims 3 завжди була популярним симулятором життя. До неї постійно виходять нові доповнення з різними цікавими можливостями, які покращують ігровий процес. Щоб використовувати ці доповнення, необхідно спочатку встановити їх на свою гру.

Про те, як встановити доповнення Сімс 3, ви можете прочитати нижче. Якщо ж ви хочете встановити неофіційні моди, то про це можете прочитати в нашій статті Sims 3: як встановити моди.

Як встановити додаток, якщо у вас піратка

Якщо у вас неліцензійна версія гри, то установка доповнень буде проходити також без ліцензії. Для цього необхідно завантажити самі доповнення. Швидше за все, вони будуть в форматі образу диска. Тоді ще знадобиться програма-емулятор на кшталт Daemon Tools.

Після установки необхідного софта можна встановити, наприклад, додаток Сімс 3 надприродне:

  1. Відкриваємо за допомогою програми-емулятора файл доповнення.
  2. Запускаємо установку доповнення. Проходимо кілька вікон установника із зазначенням необхідних пунктів на кшталт шляху установки.
  3. Після того, як висвітиться вимога ввести код-ключ доповнення, заходимо в віртуальний дисковод, де відкрита папка гри, і шукаємо текстовий файл з ключем. З нього вбиваємо ключ в потрібні поля установника.
  4. Потім починається сама установка, і через якийсь час успішно закінчиться.


Доповнення часто можуть бути зібрані всі в один образ диска. Це полегшить їх установку на гру, а також дозволить встановити відразу все одним процесом.

Як встановити додаток, якщо у вас ліцензія

Для тих, у кого ліцензія, простіше купити додаток з офіційного сайту розробника, і тоді воно встановиться автоматично. Якщо ж вам шкода витрачати гроші, можна також завантажити піратські версії додатків і повторити ті ж пункти, що і в розділі про піратську версію гри.

Куди встановлювати доповнення Сімс 3

Доповнення гри не вимагають певного адреси установки: їх можна помістити на будь-який локальний диск, в будь-яку папку. Однак завжди рекомендується вказувати адресу установки в тому ж локальному диску, де і основна гра, а ще краще - в тій же папці. Так файли доповнення будуть витрачати менше часу на взаємодію з файлами оригінальної гри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!