» » » Сімс (sims) 3: як створити монстра?

Сімс (sims) 3: як створити монстра?

Сімс (Sims) 3: як створити монстра?

Багато ігромани вже оцінили нову гру під назвою Сімс 3. Як створити монстра в цій грі, розповість наша стаття.

Одним з нововведень в цій версії гри став навик «Винахідництво» в пункті «Кар`єра». Сіми, які освоїли цю навичку, здатні виготовляти чудові предмети з металобрухту, який знаходять на звалищі.

Необхідні матеріали та навички

Також, такий сім-винахідник може зробити персонального робота, якого називають сімботом. Він може стати, наприклад, одним або членом сім`ї Сіма. Щоб створити таке диво необхідно:

  • Паладій - 1 штука;
  • Рожевий алмаз з огранюванням «Серце» - 1 штука;
  • Плоди життя - 10 штук;
  • Мотлох - 100 штук.

Також для цього необхідно мати навик «Винахідництво», який розвинений до 10 рівня, і, при цьому, отримати відповідне завдання від наукового інституту. Всі зібрані компоненти необхідно принести в цей науковий інститут. Досягти всього цього дуже непросто, але якщо Ви все ж зумієте це зробити, то отримаєте чудову нагороду за Ваші труди - власного монстра сімбота.



Є ще один спосіб отримати сімбота - це його покупка за бали щастя в Панелі нагород. Але між цими способами є різниця: створений руками сіма монстр буде членом його сім`ї, а саме дитиною, а той, якого купили - просто другом.

Про монстрів

Таких монстрів розрізняють за кольором і по підлозі. У них такі ж потреби, як і у звичайних симов, крім гігієни. Вони також сплять і їдять. Ось тільки їдять вони викинуті речі і металобрухт зі звалища. Також можна купити спеціальний корм для нього, який продають на Столі Винахідника. Ці монстри підтримують відносини з іншими монстрами, сімамі і, як не дивно, побутовою технікою. Також Ви можете створити сім`ю сімботов, яка може мати дітей. Ці монстри вмирають і перетворюються в привидів, як і звичайні Сіми. У них навіть є свої могили в Сімс 3. Як зробити монстра ще?

Сімбот - це розумний монстр, який здатний стати повноцінним членом сім`ї Сіма, непоганим співрозмовником і другом. Його також можна прийняти в сім`ю і влаштовувати на роботу так само, як і звичайного сіма. На жаль, дітей від такого монстра звичайному Сіму мати не можна.

Тепер Ви знаєте, як створити монстра в Sims 3!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!