» » » Як вбити в "сімс 3" (the sims 3)?

Як вбити в "сімс 3" (the sims 3)?

Як вбити в

Іноді в процесі гри геймер розуміє, що той чи інший персонаж зайвий або він його просто дратує. У грі "Сімс 3" зовсім не обов`язково терпіти такого сіма всю його життя. Можна легко позбутися непотрібного персонажа, убивши його, і більше не згадувати про нього.

Як вбивати персонажів в "Сімс 3" без читів

  • Сховати в сараї. У вас є вільне місце у дворі? Чудово. Значить, прийшов час побудувати сарай з дверима, після чого запустити в нього сіма і видалити двері. Так, це жорстокий спосіб, і протягом двох днів ваш персонаж буде всіма силами вказувати на те, що він зголоднів або йому потрібно в душ, але ви вже прийняли рішення і зможете просто накрити прибудову дахом. Два-три дні, і до вашого Сіму завітає інший персонаж в чорній довгій мантії і з капюшоном - це і є смерть. Вона забере вашого сіма і залишить лише урну / надгробок.
  • Надіслати купатися. Якщо у вашому дворі є басейн, він теж підійде для вбивства персонажів. Вам потрібно лише запустити туди сіма і видалити сходи. Все проходить за тією ж схемою, як описано вище. Надгробок з`явиться поруч з басейном.
  • Чи не підпускати сіма до холодильника. Вимкнути в налаштуваннях вільну волю і контролювати його кроки. У цьому випадку не можна допустити того, щоб цим їв.
  • Чи не лікувати сіма. Буває, що восени або навесні по місту бродить грип. У звичайній ситуації персонажа варто вести в лікарню, щоб отримати щеплення. Але якщо цього не робити і до того ж не давати йому відпочивати в ліжку, у нього з`являються всі шанси захворіти серйозніше і померти. Але тут є мінус: персонаж, якого ви збираєтеся вбити, може заразити інших улюблених вами персонажів. Правда, їх врятує одне щеплення від грипу в місцевій лікарні.
  • Вигуляти в парку. Якщо за вікном гроза, що переважно буває навесні, ведіть сіма в парк або на відкриту місцевість. У нього з`являються всі шанси для того, щоб бути вбитим блискавкою. Просто залиште його там і чекайте. Можливо, вам пощастить.
  • Попросити полагодити. У разі, якщо зламалася якась побутова техніка в будинку, отруюйте сіма лагодити її. Причому чим менше у персонажа навичок, тим більше шансів отримати смертельний удар струмом. І якщо ваш персонаж на момент ремонту приладу відчуває голод, шанси теж підвищуються.
  • Надіслати гасити пожежу. Якщо в будинку стара плита або вічно палаючий камін, рано чи пізно станеться пожежа. У цій ситуації головне не виводити персонажа з кімнати під час пожежі.
  • Відправити в подорож. У гробницях вашого персонажа чекають страшні мумії, які накладають прокляття. Якщо його не лікувати, через кілька днів все відбудеться само. Правда, виглядати це буде досить-таки жорстоко. Також в гробницях знаходиться величезна кількість електричних і парових пасток. Якщо пару раз поспіль в процесі знешкодження пастки ваш персонаж отримає удар струмом, він, швидше за все, помре.
  • Дозволити дожити до старості. Рано чи пізно ваш персонаж помре якщо і не насильницькою смертю, то своєю. Звичайно, в налаштуваннях можна продовжити йому життя в той момент, коли ви помітите, що його життя добігає кінця. Також не забувайте, що якщо ви раптом захочете продовжити персонажу життя, потрібно використовувати квітка смерті. Один з`їдений плід додає один день життя. Якщо квітка знаходиться в багажі, то коли за вашим персонажем прийде смерть, вона забере рослина, а Сіма залишить в живих.

Способи вбивства персонажів в "Сімс 3": коди





Ці способи набагато зручніше, ніж ті, що описані вище. Вони швидше, ефективніше і менш жорстокі. Для початку, натиснувши Ctrl + Shift + C, треба ввести в полі, що "boolprop testingcheatsenabled true".

  • Смерть від раптового нападу голоду. Так як код дає нам можливість управляти потребами персонажів, буквально за одну секунду можна підвищити рівень голоду до максимуму. Чекайте.
  • Цей спосіб підійде і немовлятам, і дітям, і підліткам, і просто тим, хто хоче, щоб його сім раптово зник і бажано назавжди. Після того як ви ввели код, затисніть Shift і, клікнувши на персонажа, від якого хочете позбутися, в меню оберіть "delete". Готово. Від вашого сіма не залишається навіть надгробки.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!