» » » Як створити персонажа?

Як створити персонажа?

Як створити персонажа?
Як створити персонажа?

Ігровий персонаж - це персонаж в комп`ютерних іграх, керований людиною-гравцем. Ігрові персонажі відрізняються від неігрових тим, що вони управляються людиною, в той час як неігрові управляються ігровим штучним інтелектом. Практично у всіх іграх персонаж - це головний герой сюжету гри і головна дійова особа. У цій статті ми розглянемо, як створити персонажа в іграх The Sims 3 і Minecraft.

Створення персонажа в майнкрафт за допомогою Cinema 4D

Для початку вам потрібно буде зробити свій скін без очей і рота в будь-якому редакторі скінів і зберегти його в файлах гри. Для того щоб почати створення персонажа в Cinema 4D, вам знадобиться:

  1. Завантажити правильний клунь (наприклад, тут) І відкрити його в програмі.
  2. Встановити заготовлену текстуру голови, ніг і тулуба.
  3. В налаштуваннях рендери поставити потрібну вам дозвіл.
  4. Змінити зовнішність персонажа (колір очей, положення елементів особи і т.д.).
  5. Зберегти отриманого персонажа з включеною опцією альфа каналу і максимальним згладжуванням в форматі .jpg.

Персонаж створений, можна приступати до гри.

Створення персонажа в The Sims 3



У Сімс 3 дуже гнучкий редактор створення персонажа. Він включає в себе все: від найтонших налаштувань форми особи до тембру голосу. Ви зможете створювати персонажів з абсолютно унікальними і різноманітними рисами обличчя і сукупністю особливостей характеру, що становлять структуру поведінки.

Щоб створити персонажа в Сімс 3:

  1. Увійдіть в гру і виберіть редактор створення персонажа.
  2. У верхній вкладці панелі, розташованої зліва, введіть ім`я і прізвище вашого Сіма, а також виберіть стать, вік (діти і підлітки не зможуть самостійно оселитися в будинок без наявності в сім`ї хоча б одного дорослого персонажа), тон шкіри, комплекцію (від самих худеньких до дуже повних) і мускулатуру.
  3. У наступній вкладці є можливість підібрати зачіску, головний убір, довжину вій, форму брів і бороди (якщо персонаж чоловічої статі), колір волосся і очей. Дані параметри можна закріплювати під типи одягу з різними варіаціями.
  4. Далі розташовані різноманітні варіанти форми обличчя, рота, носа, очей і вух, а також особливості зовнішності (такі як веснянки і родимки) і навіть грим.
  5. У вкладці одягу ви зможете підібрати для персонажа повсякденну і спортивний одяг, офіційний і купальний костюм і нічний білизна. Кожен з типів одягу містить кілька елементів: одяг для торса, для нижньої частини тіла (або повний костюм), взуття, і різні аксесуари (окуляри, прикраси, панчохи і т.д.). За допомогою зручного редактора стилю можна підібрати будь-яку з наявних текстур для одягу і колір по RAL.
  6. В останній вкладці на вибір пропонуються риси характеру (вони будуть впливати на кар`єрний ріст і взаємодія з іншими персонажами), мрія всього життя (сім буде прагнути її виконати, отримавши при цьому чималу кількість балів щастя, залежне від обраної мети), переваги в їжі, музиці, улюблений колір і тембр голосу. Також можна вибрати знак зодіаку створюваного сіма.

Якщо вам не хочеться витрачати багато часу на створення персонажа, скористайтеся кнопкою «Випадковий вибір». Також в Інтернеті є маса додаткових матеріалів у вигляді зачісок, одягу, макіяжу і текстур для Сімс 3.

Якщо вам необхідно створити героя в іншій грі, читайте інформацію про це в розділі Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!