» » » "Сімс 3" (sims 3): як створити одяг?

"Сімс 3" (sims 3): як створити одяг?

Нещодавно вийшла гра «Сімс3», в якій можна повністю облаштувати життя своїм персонажам, має бонус. Це більшу кількість можливостей створення речей і предметів своїми силами, з подальшою можливістю завантажити всі в гру. Кількість підключаються програм істотно вище, ніж для попередніх версій гри. Особливо докладно варто зупинитися на тих програмах, які дозволяють створити одяг для «Сімс 3». Їх кілька, але кращими є TRS Workshop і Sims 3 Workshop. Крім роботи з цими програмами вам знадобиться навик роботи з графічними редакторами, тому що це може суттєво вплинути на кінцевий результат.

Створення одягу в TSR Workshop

Перед початком роботи потрібно відкрити крім TRS Workshop ще Photoshop і Milkshape 3D, редактор мешей, тобто форм об`єкта.

  • Для початку потрібно створити тип одягу в Worksholi, в новому документі вказати всі необхідні параметри - стать, вид одягу тощо. Тоді у вікні проекції з`явиться заготовка для майбутньої речі, надіта на тіло.
  • Після того, як всі атрибути майбутньої речі готові, можна зберегти результат, щоб експортувати його в редактор Milkshalie. За допомогою нього буде видозмінений меш. Але перед тим як зробити одяг «Сімс 3», потрібно вибрати фото цієї речі в хорошому дозволі.
  • Імпортувавши отриманий меш, колесом миші можна наблизити або видалити об`єкт у вікні проекції. Затиснувши колесо, рухайте об`єкт. У всіх трьох проекціях потрібно змінити форму меша, зрушуючи і виділяючи потрібну область, змінюючи положення точок. Результат таких дій буде відображено у вікні. І чим більше точок ви зрушите, тим більш плавними будуть лінії вигинів.
  • Після того, як форма об`єкта придбає потрібні вигини, його імпортують назад в Worksholi для подальшої роботи.
  • Після потрібно в lihotosholi створити текстуру майбутньої речі, з`єднавши її з оригінальною текстурою. Після того як «маска» - текстура створена, її також імпортують в Worksholi для того, щоб з`єднати разом всі елементи.
  • Після того як весь об`єкт готовий, не закриваючи редактори, його додають в гру. Таким чином, можна перевірити, як річ виглядає на персонажа.

Створення одягу в Sims 3 Worksholi

  • Так само як і при роботі з іншими редакторами, тут знадобиться комплексна робота. Для цього паралельно потрібно відкрити Sims 3 Worksholi, lihotosholi і DDS lilug-In. Якщо будь-яких програм у вас немає, то можна завантажити їх з торрент - трекерів. Особливо це стосується DDS lilug-In.
  • Як і при роботі з TRS Worksholi, в Sims 3 Worksholi потрібно в новому файлі вказати зі списку вид одягу, підлогу та інші атрибути.
  • Також після створення нового об`єкта, його «карти» зовнішнього вигляду потрібно зберегти і експортувати в lihotosholi, де необхідно створити текстуру майбутньої речі. Для цього потрібна альфа-текстура.
  • Для того щоб створити таку текстуру, потрібно продублювати зображення текстури, яке вже є. В дублікаті потрібно вибрати «Фон» і виконати заливку фону чорним кольором.
  • А в графі «Ефекти шару» потрібно вказати значення «Перекриття кольором» в нормальному режимі, зі 100% полупрозрачностью. Після, шари потрібно звести.
  • Отриману текстуру потрібно додати в файл із зображенням тіла персонажа. Для цього в графі «Канали» потрібно вибрати «Альфа-канал1». Туди, за допомогою меню редагування необхідно вставити нову текстуру.
  • Тепер необхідно звести і ці шари, після чого в графі «Канали» потрібно зробити все канали видимими.
  • Внизу під панеллю текстур - Texture, знаходиться пункт afToliShirtHalter. Там знаходяться 4 файлу, з яких необхідно залишити тільки новий файл. Його необхідно експортувати в гру.

Експорт об`єктів в гру



Перед тим, як додати одяг в «Сімс» потрібно переконатися в тому, що всі файли, які призначені для експорту відповідають формату. Файли, що мають розширення .packages необхідно розміщувати в папці «Packages», яка знаходиться в папці «Mods» в кореневій папці гри «The Sims 3». У самій панелі керування, в Program Files гра знаходиться в паку «Electronic Arts». Файли, що мають розширення .SIMS3PACK поміщаються в папку «Downloads», що знаходиться в кореневій папці гри «The Sims 3».



Також є додатково інсталюється програма Launcher, з її допомогою додаються окремі предмети і об`єкти гри. Але якщо такої програми немає, то, як встановити одяг? «Сімс 3» має відповідний файл з розширенням ехе, його потрібно запустити. Перейдіть в меню завантажень і відзначте ті матеріали, які ви тільки що завантажили і розмістили по папках. Після, потрібно натиснути кнопку «Встановити». Якщо ви все зробили правильно, то з`явиться повідомлення, що матеріали успішно встановлені. Після цього потрібно запустити гру. Таким же чином імпортуються об`єкти, не тільки створені самостійно, але і ті, які ви завантажили. До того ж, абсолютно не важко буде і те, як завантажити одяг. «Сімс 3» супроводжується безліччю різних доповнень, і збірники одягу для персонажів - не виняток.

Завантаживши подібний архів, ви отримуєте доступ до всіх предметів, які там є. У самій же грі, здатність вибору одягу виглядає так. Запустіть «Сімс 3». Як купити одяг, пам`ятаючи про таку опції в попередніх іграх? Відповідь - ніяк. Всі предмети гардероба знаходяться у вільному користуванні, і знаходяться в шафі персонажа. Головне, що гра краще укомплектована взуттям та аксесуарами для персонажів. Там дійсно є з чого вибрати. А предмети одягу можна зробити і вручну.

Тепер ви знаєте абсолютно все про саозданіі одягу в грі "Сімс 3". Ви без зусиль зможете реалізувати всі свої дизайнерські ідеї, після чого вивантажити їх у гру і премії своїм персонажам.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!