» » » Як грати в сімс (sims) 3?

Як грати в сімс (sims) 3?

Як грати в Сімс (Sims) 3?

Гра The Sims 3 володіє великою кількістю опцій, на відміну від попередніх версій. Так, наприклад, за допомогою спеціального редактора «Create-a-Sim» тепер можна створювати людей - симов практично будь-який зовнішності. Так, змінами схильні такі параметри, як колір шкіри, вага, зріст, зачіска, дрібні деталі особи і багато іншого. Створити людини, схожого на вас як дві краплі води, тепер не проблема. Але не варто думати, що тільки в створенні персонажів полягає гра. Є ряд дій, які повинен вміти виконувати створений вами персонаж. Те, як грати в «Сімс 3», завдання не таке вже й складна, але комплексна, тому варто знати основні положення геймплея.

Проходження The Sims 3

Розглянемо основні нюанси, проходження гри Сімс 3, які допоможуть вам зробити її цікавішою.

  • Спочатку вам потрібно встановити гру, щоб була можливість у «Сімс 3» грати. Завантажити безкоштовно гру можна на офіційному російською сайті гри. Або завантажити повний пакет гри і супутнього контенту з торрент - трекерів. Файл буде мати розширення «ехе» і йти архівом. Архів потрібно завантажити і встановити на свій комп`ютер.
  • Створюючи персонаж, потрібно пам`ятати, що у нього є свої аналогічні потреби і потреби. По - перше, це природні потреби, також «голод», тобто персонаж повинен харчуватися регулярно, тому що їжа безпосередньо впливає на статуру. Ще одним важливим параметром є «енергія», тобто енерговитрати персонажа на роботу і розваги обов`язково повинні компенсуватися відпочинком. Є також параметр «розвага» - персонаж повинен відвідувати вечірки, ходити на пляж і багато іншого. Також важливий параметр «гігієна». Останній параметр - це «спілкування». Дотримання кожного параметра впливає на самопочуття і життя персонажа.
  • Проходження гри відбувається у великому місті, геометрію якого можна навіть поміняти, щоб цікавіше було грати Сімс 3. На комп`ютері можна встановити скачаний контент, можна і внести зміни, зроблені власноруч.
  • Можна міняти будинок, в якому буде жити ваш персонаж, до невпізнання. Можна розтягнути або стиснути стіни, розташовувати довільно двері і вікна, додавати оселі нові поверхи, надбудови або балкони. Меблі ділиться за своїми функціональними властивостями - це ліжка, дивани, столи та ін. Цей поділ відбувається і з побутовою технікою, вона ділиться на холодильники, мікрохвильовки, телевізори. Техніка і меблі повинні використовуватися за прямим призначенням, але при цьому вони часто ламаються. Елементи декору, такі як статуї, картини, канделябри виконують тільки естетичну функцію.
  • Ваш персонаж обов`язково повинен займатися певною справою. Сфери зайнятості персонажа бувають такими як бізнес, кулінарія, освіту, кримінал, розваги, охорона, журналістика, армія, медицина, політика, музика, спорт і наука. Вибрати спосіб зайнятості для вашого персонажа потрібно, виходячи з його рис характеру.
  • Для кожного виду діяльності в місті є відповідна будівля, де персонаж і буде проводити весь робочий день. У цей час контролювати персонажа повністю ви не зможете, але можна вказати ряд дій. Наприклад, працювати посилено.
  • Є певні види відпочинку, які можуть принести явну користь вашого персонажа. Садівництво або рибалка принесуть плоди у вигляді безкоштовних продуктів. Тут навіть можна знімати власні фільми, якими можна згодом буде обмінюватися з іншими гравцями на офіційному сайті Сімс.
  • Одним з головних аспектів гри є «продовження роду» вашого персонажа. Серед багатьох знаходяться в місті персонажів можна вибрати вподобану особина, і почати період залицяння. Це повинно привести до створення сім`ї і народження дитини. Він отримає риси від обох персонажів.

The Sims 3 онлайн



Але можна грати «Сімс 3» без скачування і установки повної версії. Часом, для «розпакування» файлу гри, немає місця на жорсткому диску. Для початку ви можете спробувати пограти в онлайн-версію даної гри. Зробити це досить просто. Для цього необхідно пройти реєстрацію на сайті Sims 3 з позначкою «онлайн», де можна зберігати гри і створювати своїх персонажів. Але варто знати одне обмеження - персонаж можна буде створити лише один, віком 20 років.



Але, загалом, гра онлайн, нічим не відрізняється від повної версії «Сімс 3». Грати по мережі можна з тією відмінністю, що не можна переміщати персонажа з місця на місце, але тут є і перевага у вигляді електронного щоденника. У ньому можна виробляти облік дій персонажа. На початку гри перед створеним персонажем необхідно поставити певну мету, і вся суть гри буде полягати в тому, щоб досягти цієї мети. Паралельно персонаж може працювати, розважатися і зав`язувати стосунки і знайомства з іншими персонажами гри.

Тепер ви знаєте всі тонкощі гри Сімс З. А це значить, вам буде під силу цей найкращий і всіма улюблений симулятор реального життя з різноманітними аддонами. Бажаємо вам вдалої гри і тільки перемог!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!