» » » Як стати русалкою в "сімс 3: райські острови" (the sims 3: island paradise)?

Як стати русалкою в "сімс 3: райські острови" (the sims 3: island paradise)?

Як стати русалкою в

До гри "Сімс 3" постійно виходять нові доповнення, які додають різні можливості і цікаві речі. У недавньому доповненні "Райські острови" з`явилася цікава і незвичайна можливість стати русалкою як чоловічого, так і жіночої статі. Однак щоб отримати цю можливість, необхідно виконати ряд дій, які перетворять вашого персонажа в русалку. Розглянемо докладніше, як стати русалкою в "Сімс 3: Райські острови".

Способи стати русалкою в "Сімс 3: Райські острови"

Є кілька способів перетворитися на русалку. Всі вони особливою складністю не відрізняються, але доведеться витратити час для досягнення мети.

Перший спосіб - це запросити русалку в сім`ю. Для цього необхідно всього лише подружитися з мешканкою морів і запросити в сім`ю. Знайти русалок можна завжди на березі моря або під водою. Також це відмінний привід зайвий раз зайнятися дайвінгом з користю.

З русалкою потрібно спілкуватися. Під водою тим для розмов мало: черепашки, рибки, рецепти морських страв і плавання - ось і весь убогий вибір. Але це тільки під водою. На суші вибір тем стане більше, ось тільки спочатку доведеться домогтися того, щоб русалка там опинилася. Зробити це можна так:

  1. За допомогою раковини. Раковину цю можна знайти самостійно, а можна отримати від русалки. Натиснувши на раковину, ви зможете закликати русалку на сушу, а потім будувати з нею стосунки.
  2. Піднявши відсоток відносин на дуже високий рівень, можна запросити русалку до себе додому.


Коли русалка вже стала частиною вашої родини, можна спробувати створити спадкоємця з ластами. Для цього треба схрестити звичайного сіма і русалку. Народжена дитина з імовірністю 50% може виявитися русалкою. Навіть якщо цього не сталося, завжди можна зберегтися перед пологами і повторити процедуру до необхідного результату.

Другий спосіб - якщо не хочеться возитися з прирученням русалки, можна купити за бали «русалочью ламінарію», яка перетворить вас на русалку. Також ламінарію можна попросити у знайомої русалки, з якої у вас відносини становлять не менше 70%, і вжити її під водою.

Дізнатися інші способи перетворення в русалку ви можете в нашій статті Сімс: як стати русалкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!