» » » » Як отримати силу води?

Як отримати силу води?

Як отримати силу води?
Як отримати силу води?

Вода - дивовижна стихія, адже саме в ній зародилося життя на планеті. Також вона є важливою частиною астрального світу. На думку знахарів і магів, даний елемент має величезну силу, і якщо подружитися з нею, то можна відкрити в собі нові здібності. Ось чому так багато людей, думають над тим, як отримати силу води.

Як можна отримати силу води?

Відразу слід врахувати, що на оволодіння енергією води може піти багато часу, буде потрібно завзятість і чітке бачення своєї мети. Спочатку необхідно повірити, що дана стихія має інтелект. Ця думка не повинна бути відхилена вашим розумом, інакше нічого не вийде. Щоб процес пішов швидше, необхідно розмовляти з водою: вітатися з нею, просити її подарувати здоров`я під час миття, зарядити енергією.сила води

Також слід пити воду дрібними ковтками, намагаючись відчути її смак. Роблячи це, потрібно представляти, що вона зцілює організм від негативної енергетики і з кожним ковтком він отримує порцію цілющої енергії. Однак пити слід саме джерельну воду, оскільки водопровідна вважається мертвою і не приносить користі.

Крім цього, важливо проводити в водної стихії більше часу. Це можуть бути прогулянки по березі річки, океану, ставка. Слід спостерігати за тим, як вода тече, як її стає більше або менше. Незайвим буде знайти у себе якості, властиві воді. Через якийсь час ви зможете повірити в той факт, що вода є живою субстанцією з необмеженою силою, якої вона може поділитися з вами.

Ритуал з набуття сили води

Як тільки вдасться усвідомити факт того, що вода - жива субстанція, слід щоразу, коли ви будете перебувати у води або в воді, вимовляти (можна вголос) наступне заклинання:сила води



«Безбережна гладь прозорого моря, Священна Мати всього живого, будь мені підмогою. Даруй мені силу і владу виконувати невиконане, підкорювати непокірне, виліковувати невиліковне ».

Під час проведення даного ритуалу ви повинні вбирати кожною клітинкою енергетику водної стихії. Буде просто чудово, якщо ви зможете відчути єднання з нею. Коли вдасться досягти такого стану, потрібно вимовити змову: «АГАТАГУЛ ХАР МАРОБ, ЕЛЬ КАТАСАР НАР».

Після проведення подібного ритуалу вода буде вас слухатися. Однак це не означає, що ви зможете управляти стихією. Але завдяки цьому дару вам вдасться змінювати сила водиструктуру води, привносячи в неї необхідні властивості. Наприклад, ви зможете робити зі звичайної води цілющу. Якщо людина буде пити її протягом якогось часу, він зможе вилікуватися від хвороб. Вірно і зворотне, що ви зможете зробити з води справжня отрута, якщо захочете. Але краще не зловживати цим даром, а використовувати його на благо людей.

Якщо ви задумалися над тим, як отримати силу води, то вам напевно буде цікаво подивитися відео про це і почитати наступні статті про русалок:

  • Як стати русалкою?
  • Як стати русалкою, як в H2O?
  • Як стати справжньою русалкою?


Увага, тільки СЬОГОДНІ!