Як отримати енергію?

Як отримати енергію?
Як отримати енергію?

Досить часто людина відчуває себе знесиленим, а відпочинок не помогает- це значить, в його енергетичному полі з`явилася діра, через яку йде життєва енергія. Якщо вчасно не виправити ситуацію, то стане тільки гірше. Нижче можна буде дізнатися, як отримати енергію.

Отримуємо енергію від стихій

Поповнити запаси життєвої енергії і залатати свою ауру можна завдяки стихіям - воді, вогню, землі і повітрю. Потрібно тільки звернутися до них і отримати допомогу. Якщо хочеться отримати енергію від води, слід проводити поруч з нею більше часу. Коли немає часу відправитися до річки або озера, можна просто прийняти розслаблюючу ванну або контрастний душ. Під час процедури потрібно попросити стихію прибрати з вас негатив і наповнити енергією. Ви помітите, що після цього ви будете почувати себе набагато краще. Більше про цю стихії можна дізнатися в нашій статті - Як отримати силу води.

Коли потрібна енергія вогню, можна просто запалити свічку і протягом 15 хвилин безперервно дивитися на неї. Ваша аура поступово очиститься, і ви відчуєте прилив сил. Відмінним варіантом буде розпалити багаття і пострибати через нього. Після такої розваги у вас ще і настрій підвищиться.

За енергією землі і повітря слід відходити на природу. Ви провітрити і добре відпочинете. Прогуляйтеся по лісі, обійміть дерева, поваляйтеся на лузі. Можна також відправитися в гори і відчути справжню свободу: медитуйте, вдихайте свіже повітря.

духовні практики



Розмірковуючи над тим, звідки отримати енергію, можна спробувати зайнятися духовними практиками - йогою, кунг-фу, цигун. Якщо практикувати їх постійно, то ви завжди будете сповнені енергії, зможете встигати більше. Більш того, ви будете виглядати набагато молодше. Можливо, вам спочатку буде досить складно звикнути до дисципліни і щодня виконувати вправи, але вже через місяць ви зможете відчути себе набагато краще. Найкраще практикувати йогу разом з інструктором, тоді можна буде уникнути травм.

Отримуємо енергію з космосу

Отримати багато енергії можна з космосу. Зробити це можна в такий спосіб: підніміть руки і підставте їх до уявних каналах з отворами для енергетичного кулі. Повільно зробіть вдих через канали, постарайтеся відчути, як кулі, проходячи через все ваше тіло, спрямовуються до неба, перетворюючись у вузький довгий промінь, переходячи в космос. Енергія космосу через енергетичні промені проникає крізь канали, насичуючи ваше тіло енергією всесвітнього простору.

енерговампірізм

Багато енергії можна отримати, викравши її. Це називається енерговампірізм. Досить розвести людини на сильні емоції. Також енергії багато там, де є скупчення великої кількості людей. Вам потрібно буде тільки зібрати її. Ось тільки енерговампірізм схоже гріха, тому краще за все не займатися цим, оскільки незабаром доведеться розплачуватися за свої діяння.

Якщо ви цікавитеся різними магічними практиками, то вам напевно будуть цікаві наші статті - Як отримати силу русалки і Як навчитися телекінезу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!