» » » » Як зняти з себе енергетичні блоки?

Як зняти з себе енергетичні блоки?

Як зняти з себе енергетичні блоки?

Світ навколо нас наповнений негативною інформацією: ми переживаємо, страждаємо, вирішуємо проблеми, вступаємо в конфлікти з іншими людьми. У шаленому темпі сучасного світу ми живемо під дією постійних стресів і емоційних перевантажень. Всі ці фактори негативно позначаються на нашій психіці. Але головна проблема навіть не в надлишку негативних емоцій, а в тому, що ми не можемо виплеснути їх назовні, а накопичуємо в собі. Так і утворюються емоційні блоки. Давайте розглянемо цей процес докладніше, а також розглянемо, як зняти з себе енергетичні блоки.

Як утворюються емоційні блоки

Ми постійно знаходимося в боротьбі з навколишнім світом, з іншими людьми, з самим собою. Під час конфлікту в нашому організмі виділяється велика кількість енергії. Гнів, агресія, страх - все це досить сильні почуття. Іноді ми витрачаємо цю енергію, щоб вплинути на ситуацію, виправити її. У цьому випадку енергія витрачається і блок не утворюється. Але часто буває, що ми не в силах щось змінити. У дитинстві нас вчили, що висловлювати негативні емоції погано. Також в силу своєї делікатності, ввічливості, доброго виховання або пригніченості ми не можемо висловити свою агресію або невдоволення. Може бути, перед вами начальник, дитина, коханий або старенька мама, на яку ви не дозволите собі кричати.

Які бувають блоки



Таким чином, енергія не витрачається, а відкладається в тілі у вигляді згустку. Такі згустки порушують природний плин енергії в організмі. У східних традиціях це називається "блокуванням чакри". Блоки можуть виникати проти кого чи чого завгодно: сусідської собаки, яка не дає вам спати, комарів, які вічно доконувати своїм дзижчанням, податкової інспекції, поліції, галасливих сусідів ... Словом, проти того, що вас особливо дратує або навіть дратує вже довгий час.



Блок проти конкретної людини або ситуації може розростатися, якщо ви знову і знову відчуваєте якісь негативні емоції з цього приводу. Уявляєте, яких розмірів можуть досягати блоки подружжя, які прожили разом років тридцять, якщо вони постійно сваряться? Вже тільки сам вид чоловіка або дружини викликає роздратування, і людина готова вибухнути від будь-якої дрібниці. Рано чи пізно енергія проривається, і це виливається в скандал з биттям посуду або співрозмовника. Як не допустити такого результату? Як зняти внутрішні блоки?

знімаємо блоки

Зазвичай найсильніші і ґрунтовні блоки утворюються в області чакр. Певна чакра закупорюється в залежності від негативної емоції, яку відчуває людина. Так, страх блокує першу чакру, муладхару- почуття провини - другу-а сором і розчарування - третю і так далі. Є кілька способів звільнити своє тіло від енергетичних блоків.

  • Холотропное дихання. Це дуже швидке неглибоке дихання, коли мозок перенасичується киснем і людина входить в високоенергетичне стан. Людина входить в стан трансу. У цьому стані ви встановлюєте контакт з підсвідомістю. Спробуйте звільнитися від негативу, виплеснути енергію. Огляньте своє тіло внутрішнім поглядом, визначте, де у вас спостерігається скупчення енергії. Спробуйте направляти дихання в цю частину тіла. Будьте готові до того, що психічні блоки відгукнуться реальним болем в якійсь частині тіла. Це свідчить про ефективність практики. Якщо біль сильна, припиніть сеанс і продовжите його в інший час. Увага! Холотропное дихання краще робити під наглядом когось із друзів або родичів.
  • Ефективне прощення. Ця техніка докладно описана в книгах Олександра Свіяша. Використовуйте холотропное дихання. Починайте промовляти слова вибачення для кожної людини, який ваш дратує. Наприклад: "Я прощаю Вітю за те-то і приймаю її з любов`ю і вдячністю".
  • Медитація. Якщо ви володієте технікою медитації, то вам підійде цей варіант. Пориньте в медитативний стан, попросіть свою підсвідомість допомогти вам виявити блоки. Починайте прокручувати своє життя від теперішнього моменту назад якомога детальніше. Звертайте увагу на ті ситуації, які вас чимось зачепили, зачепили, засмутили. Так ви виявите все блоки. В ідеалі потрібно прокрутити своє життя до народження, але робиться це, звичайно, не за один сеанс. Прокручивайте в голові тривожну вас ситуацію, але змініть її результат або ваша поведінка так, як вам би хотілося. Робіть це до тих пір, поки ситуація перестане викликати у вас які-небудь емоції - так ви позбавитеся від блоку.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!