» » » » Як навчитися керувати водою?

Як навчитися керувати водою?

Як навчитися керувати водою?

Без води не було б життя на Землі, адже саме в ній зародилися живі організми. Ця стихія здатна на багато що, тому не дивно, що в магії вона відіграє величезну роль. Багато хто хотів би підпорядкувати її собі, щоб отримати владу. Нижче буде описано, як навчитися керувати водою.

Як управляти водною стихією

Щоб навчитися керувати водною стихією, необхідно прийняти той факт, що вона є живою субстанцією, ставитися до якої слід шанобливо. Тільки в цьому випадку вам вдасться добитися взаємності, і ви зможете співпрацювати з нею.

Відчуйте єднання з водою

Спочатку вам потрібно відчути єднання з водою. Рекомендується проводити з цією стихією більше часу. На перших порах вам буде потрібно налити воду в ємність (банку, тазик, колбу) і просто дивитися на неї. Під час цієї вправи думайте, що ви її частина, вам немає причин ворогувати, навпаки, вам судилося бути тільки друзями. Приймаючи ванну або душ, вмиваючись, просите воду подарувати вам зцілення, розмовляйте з нею. Також можна відкрити кран і розповісти воді про свої проблеми, радощі, розповісти їй свої таємниці. Так ви перейметеся довірою один до одного.

Після цього можна піти до річки, джерела, струмка, озера і поспілкуватися з живою водою. Скажіть їй, що захоплюєтеся її силою, обожнюєте її і хотіли б потоваришувати з нею. Напевно вона подасть знак, який свідчить про її позитивному настрої. Це може бути брижі, хвиля, або струмок стане бити інтенсивніше.



Після цього вам необхідно проводити більше часу біля озер, річок. Зайдіть в воду і довіртеся їй, нехай вона несе вас за течією. Ви відчуєте ні з чим не порівнянні відчуття.

Попросіть воду про допомогу

Коли ви досягнете зближення з водою, її можна просити про допомогу. Зауважте, не наказувати, а саме просити. Адже ви ж друзі. Ви можете звернутися з проханням до цієї стихії: зцілити хворобу, вилікувати рани. Також можна зупинити дощ, повінь, припинити посуху та інше. Найкраще просити біля водойм, так як саме там вода жива, але якщо немає такої можливості, то цілком підійде і водопровідна рідина.

Використання заклинань

Щоб взяти під контроль водну стихію, можна скористатися різними заклинаннями. Їх існує кілька видів. Є ті, які змушують стихію підкоритися вам, і ті, які спочатку зближують вас з нею, після чого ви може просити її виконати те чи інше завдання. Друге краще, оскільки вода може помститися за використання її сили в корисливих цілях, тому краще дружити з нею.

Все про управління стихіями можна дізнатися з нашої статті - Як управляти стихією.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!