Як опанувати магією?

Як опанувати магією?

Так чи інакше, але магія присутня в навколишньому світі і в самих людях. Тому, маючи велике бажання і завзятість, можна навчитися користуватися магією. Що ж потрібно зробити для того, щоб оволодіти магією?

  • Почати краще всього з теоретичних основ. Існує велика кількість книг, які допоможуть освоїти білу, чорну або інші види магії. Останнім часом стали з`являтися і відеоуроки по деяким магічним прийомам, а також курси, записавшись на які, можна дізнатися багато нового. І все це під керівництвом досвідченого мага.
  • До речі, чудовий спосіб - це стати учнем якого-небудь мага. Спосіб передачі магічних знань від учителя до учня не тільки найдавніший, але і найефективніший.
  • Для того щоб стати магом, необхідна самовіддача і тверда віра в свій успіх.
  • Крім того, потрібно тренувати навички концентрації і силу волі. Для цього найкраще почати з медитації.

Одне з найцікавіших напрямків магії - це магія стихій. Для того щоб оволодіти магією стихій, потрібно зануритися в обрану стихію, стати її частиною.

Як опанувати магією води?

Вода - воістину магічна субстанція, яка може нести як життя, так і смерть. Спробуйте зрозуміти воду. Увійдіть в неї, розслабтеся, дозвольте їй протікати крізь вас, станьте водою. Тепер, коли ви відчуваєте себе водою, можна нарощувати свою силу: уявіть себе бурхливою річкою або водоспадом. Запам`ятайте це відчуття і навчіться його викликати. Тепер можна починати тренуватися викликати брижі на поверхні води або міняти її температуру.

Як опанувати магією льоду?

Лід - це замерзла вода. Якщо у вас вийшло опанувати магією води, то магія льоду - наступний щабель. Зосередьте свої сили на зміну температури води, очистіть голову від сторонніх думок, заспокойтеся.

Як опанувати магією вогню?



На першому етапі важливо відчути своє єднання з полум`ям. Для цього добре підійде велике багаття у відокремленому місці. Дивіться на вогонь, вбирає його в себе, занурюйтесь в нього. Коли ви зрозумієте, що повністю розчинилися в ньому, уявіть, як з багаття піднімаються довгі язики полум`я. Спробуйте управляти ними, погасити вогнище або навпаки, розпалити його. Після багаття можна тренуватися зі свічкою, а незабаром полум`я буде виникати з нізвідки за вашим бажанням. Головне - завзятість і віра в себе.

Як опанувати магією повітря?

Магія повітря - прекрасна, вільна і дуже сильна. Повітря оточує нас всюди, він - саме життя.

Для початку необхідно навчитися правильно, усвідомлено дихати, відчуваючи кожну молекулу повітря і усвідомлюючи її могутність і важливість. Навчіться відчувати вітер, сприймати будь-який рух повітря як рух живої істоти. Спробуйте викликати відчуття вітру в закритих приміщеннях і поступово направляти його в потрібну вам сторону.

Пам`ятайте, що існують змови і заклинання, які допоможуть вам прискорити процес підпорядкування стихій. Більше корисних порад про те, як опанувати магією, читайте в цих статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!