» » » » Як дізнатися свою стихію?

Як дізнатися свою стихію?

Як дізнатися свою стихію?

Згідно з практикою навчання астрології кожному у людини на землі при народженні визначається відповідність до певного знаку зодіаку, які в свою чергу поділяються на кілька стихій: вогонь, земля, повітря і, відповідно, вода. Про ці відповідностях ви напевно знаєте по гороскопам або астрологічним журналам. Але це лише загальне уявлення відповідності стихій.

Тому в цій статті для вас будуть представлені кілька способів, за якими ви можете дізнатися свою стихію.

зодіакальний спосіб

Це найпоширеніший спосіб, що повідомляє вам як дізнатися свою стихію, про нього ви напевно вже знаєте по першому абзацу. Отже, слідуючи цим способом співвідношення стихій розподіляється таким чином:

  • Стихії вогню відповідають такі знаки зодіакального кола: Лев, Овен і Стрілець.
  • До стихії води відносяться Раки, Скорпіони і Риби.
  • Стихію землі уособлюють Діви, Тельці і Козероги.
  • І нарешті, стихії повітря належать інші знаки зодіаку: Близнюки, Терези і Водолії.

сезонний спосіб

Цей спосіб визначає стихію людини по сезону його народження. Народились у весняний період часу люди ставляться до стихії вогню, влітку народилися люди стихія земля. За такою логікою, стає зрозуміло, що восени народжуються люди відповідні стихії повітря, а взимку - води.

Часовий спосіб визначення стихії



Назва цього способу говорить сама за себе. У ньому не має значення ні рік вашого народження, ні його дата. Все що необхідно знати для визначення стихії цим способом - це час, в яке ви з`явилися на світ. Так, як за все нам відомо, 4-ре стихії, а в добі 24 години, то нескладно здогадатися, що кожної стихії ставитися 6 годин. Завдяки цьому виходить нескладна закономірність.

Люди, що народилися між 6:00 і 12:00 належать до вогненної стихії. Землю уособлювати люди, що народилися в проміжку між 12:00 і 18:00. Особистості, яким довелося народитися ввечері, а точніше з 18:00 до 24:00 відносяться до стихії повітря. А все решта, що народилося в час, що залишився, належать до повітряної стихії.

пояснення

Трохи заплутана інформація, чи не так? Адже дотримуюся першим способом ваша стихія - земля, визначивши стихію за другим способом, ви можете ставитися, наприклад, до стихії води, а по третьому тимчасового способу ви представник водної стихії. Насправді все досить просто. Головним способом визначення стихії все-таки є зодіакальний спосіб, за яким визначається приблизно 70% вашої приналежності до певної стихії. Решта відсоток вашої приналежності доводиться на 2 інших способу. Інакше кажучи, людина просто не може з 100% вірогідністю відноситься до однієї з чотирьох стихій.

Тепер ви приблизно знаєте, як дізнатися свою стихію, успіхів вам у самопізнанні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!