» » » » Який знак зодіаку підходить близнюкам?

Який знак зодіаку підходить близнюкам?

Який знак Зодіаку підходить Близнюкам?

У цій статті ми постараємося допомогти вам з`ясувати, який знак зодіаку підходить Близнюкам. Однак якими б не були астрологічні прогнози, постарайтеся не втрачати здорового глузду і прислухайтеся до того, що говорить ваше серце.

Ідеальні союзи для Близнюків

Варто пошукати ідеальну пару серед вогняних знаків. Повітря підігрівається Вогнем, а Вогонь насичується повітрям. Емоційної і яскравою буде життя з Левом. Серед «планетарних суджених» можна назвати Стрільця, так як його ведуть по життю планети Юпітер і Нептун, енергії яких дуже не вистачає Близнюкам. З Овном зв`язок може бути вдалою в тому випадку, якщо є спільні інтереси.

Добре відповідними Близнюкам знаками будуть представники стихії Повітря (Терези, Водолій, Близнюки). Найчастіше з ними Близнюки проходять свої перші «любовні університети». З Близнюками відносини можуть скластися як абсолютно нещасливо, так і шалено щасливо. З Водолієм швидше буде пристрасний роман, ніж щасливий шлюб. Насолодитися щастям з Терезами зазвичай заважають постійні коливання останніх.

Рідкісні випадки вдалих союзів



З Водними (Риба, Рак, Скорпіон) і Земляними (Діва, Козеріг, Телець) знаками зв`язок Близнюків не має ніяких перспектив. Справа в тому, що Вода і Земля негативно впливають на Повітря, занадто зволожують або запилюють його. В обох випадках дихати стає важче. Шлюб з Козерогом або Тельцем міг би стати хорошим. Однак їм з мінливістю і легковажністю Близнюків миритися вкрай складно. Близнюків з Рибами обов`язково розіб`є взаємна недовіра.

Майте на увазі, що це узагальнюючі рекомендації. Для того, щоб в парі дізнатися справжню сумісність, потрібно ще знати імена, час народження, колір очей, колір волосся, особливості фігури і навіть форму носа. Існує думка, щоб знайти ідеального супутника, необхідно знати всі його необхідні параметри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!