» » » » Який знак зодіаку підходить стрільцеві?

Який знак зодіаку підходить стрільцеві?

Який знак зодіаку підходить Стрільцю?

Стрілець - це вогненний знак, тому він залучає інші знаки своєї неприборканої природою. Стрілець дуже товариський і ідеалістичний. Давайте дізнаємося, який знак зодіаку підходить Стрільцю?

Хто підходить Стрільцю

Цьому знаку найкраще шукати собі пару серед Львів. Така пара буде досить гармонійна. Дуже хорошими будуть відносини в союзі з Терезами. Розсудливі Ваги будуть з інтересом спостерігати за ексцентричним Стрільцем. Непоганий буде союз з Водолієм, так як обидва знака люблять пригоди. Добре будуть розвиватися відносини і з Козерогом, якщо він буде вільніше почуватися у відносинах. Ці знаки як би доповнюють один одного.

Можливий, але не такий гарний союз зі Скорпіоном. Справа в тому, що цей знак дуже ревнивий, а Стрілець любить свободу. Стрілець зі Стрільцем можуть непогано ужитися, але цей союз буде непередбачуваний, відносини занадто емоційні та гарячі. Детальніше про це можна прочитати в статті Чи підходить Стрілець Стрільцю. Союз Водолія і Стрільця теж можливий, так як вони дуже схожі, але так як ці знаки обидва волелюбні і ексцентричні, можливі розставання.

Детальніше про сумісність Стрільця можна прочитати в статті З ким сумісний Стрілець.

З ким несумісний Стрілець

Овен не підходить Стрільцю для тривалих відносин, лише для флірту. Телець і Стрілець, а також Діва і Стрілець занадто різні знаки, вони не дуже розуміють один одного. Що стосується Рака, то це домашній знак, тому він не зможе розділити любов Стрільця до свободи. Стрілець і Риба теж несумісні.

Якщо ви захоплюєтеся астрологією, прочитайте статті Як дізнатися свій знак зодіаку, а також Знаки зодіаку по місяцях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!