» » » » Як навчитися магії вогню?

Як навчитися магії вогню?

Як навчитися магії вогню?

Стихія вогню може не тільки руйнувати, але і творити. Якщо зрозуміти її суть і спробувати злитися з нею, то вдасться взяти її під свій контроль. Безсумнівно, це довгий процес, який потребуватиме від людини тимчасових витрат і величезного терпіння.

Наша стаття докладно розповість, як навчитися магії вогню.

Як навчитися керувати вогнем

Щоб керувати вогнем, потрібно в першу чергу подружитися з ним, зрозуміти його природу. Для цього від людини потрібно щодня проводити простий ритуал: дивитися на полум`я свічки протягом півгодини. За цей час слід уявляти, як вогняна стихія наповнює кожну клітинку тіла. Також необхідно зрозуміти і повірити, що вогонь має свій характер і розум-він живий, а значить, з ним можна домовитися.

Можна також дивитися на багаття, уявляючи, як вогонь зливається з вашим тілом, душею і міцно входить в життя. Щоб вправа дало результати, потрібно відмовитися від всіх думок і проблем.



Для перевірки результатів слід скористатися нескладним прийомом. Буде потрібно запалити свічку і поставити їй запитання. Подивіться на тінь від полум`я: в ній стихія дасть відповідь. Після ритуалу потрібно подякувати вогонь за допомогу. Якщо відповідь виявився правильним, то можна сказати, що вогняна стихія пішла вам назустріч, і ви можете просити у неї допомоги. Якщо ж ні, то потрібно продовжувати робити вищеописані вправи.

Якщо в ході подібних вправ з`являється нав`язливе бажання щось підпалити, щоб перевірити свою здатність зупинити вогонь, то слід припинити їх виконання. Можливо, у вас піроманія (розлад імпульсивної поведінки, яке виражається в бажанні підпалювати все і вся). В іншому випадку вам не вдасться зупинитися, і бажання буде все більше наростати, що згодом може вилитися в нещастя.

Можливо, вам будуть корисні наші статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!