Як навчитися магії?

Як навчитися магії?

Магічні послуги зараз дуже затребувані, проте, звертаючись до того чи іншого чаклуна, є ризик нарватися на шарлатана. З цієї причини багато людей намагаються опанувати майстерністю самостійно. Звичайно, це непросто, але це того варте. Нижче ви можете дізнатися, як навчитися магії.

З чого почати вивчення магії?

Якщо ви вирішили опанувати магічними навчаннями, вам в першу чергу необхідно почати щодня медитувати. У процесі цієї вправи ви будете розслаблятися, станете спокійніше, а згодом навчитеся зупиняти внутрішній діалог і контролювати свої думки і емоції.

Згодом в процесі медитації ви зможете знаходити відповіді на питання, бачити майбутнє і моделювати його на свій розсуд. Багатьом людям цього буває достатньо, і вони не йдуть далі, оскільки їх життя налагоджується і блага приходять легко, їх мрії збуваються швидко і так, як вони хочуть.

Знайдіть собі наставника

Якщо вам цього недостатньо і ви хочете стати справжнім магом (білим або чорним), то вам слід знайти собі наставника, який погодиться навчати вас магічного майстерності. На це може піти не один рік, тому потрібно мати багато вільного часу. Ви будете завжди перебувати поруч з ним, вести прийоми, проводити ритуали. Це потрібно, щоб ви згодом змогли все це зробити самостійно і правильно, інакше ви просто не досягнете потрібних результатів.

Сьогодні в газетах можна знайти оголошення, які запрошують відвідати магічні курси, проте не варто вестися на це, оскільки ви просто викинете гроші на вітер. Найкраще попроситися до сильного чаклуна в підмайстри. Тільки перейнявши його досвід, ви зможете стати по-справжньому хорошим магом і вершити долі людей.

Вивчайте відповідну літературу



Якщо ви не знайшли стоїть мага або він вам відмовив, але ваше бажання навчитися магії велике, спробуйте пробудити свій творчий хист за допомогою навчальної літератури. У книжкових магазинах її безліч, але найкраще придбати собі книги Алістера Кроулі, Папюса і І.Регарді, його "Древо Життя" розкриє вам всі секрети магічного майстерності. Також можна придбати книги Н. Степанової: автор в своїх працях поступово розкриває секрети цього нелегкого ремесла. Їй можна задати питання, написавши листа і заповнивши купон, який можна вирізати в кінці книги.

У виданнях багато порад як початківцям магам, так і досвідченим. Тут можна знайти різні ритуали, замовляння і молитву, які допоможуть помститися, зцілити, поправити господарство і навіть управляти стихіями. Більше про це ви можете дізнатися з нашої статті - Як управляти стихією.

Рушайте до святих місць

Щоб займатися магією, у вас повинен бути дар- він є у всіх людей, але часто він просто закритий. Розкрити його може сильний маг, а також подорож до святих місць. Ви можете відправитися в один з монастирів Тибету, заручитися підтримкою наставника, який і допоможе вам знайти силу. Там вам належить провести кілька років, адже ви повинні пізнати себе, урезонити власне его. Коли ви досягнете заспокоєння, прийде просвітлення, після чого ви зможете бачити майбутнє і міняти реальність. Вам навіть не знадобиться читати заклинання.

Є таке поняття, як Пуп землі. Це священне місце, яке має дуже сильну енергетику, вона здатна пробудити в людині дар передбачення, зцілення. Головне - йти в це місце з чистим серцем, і воно дасть вам те, що ви бажаєте.

Ще кілька порад, які допоможуть вам навчитися магії, ви знайдете в нашій статті - Як навчитися чаклувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!