Чи є у мене дар?

Чи є у мене дар?

Багато людей задаються питанням, чи є у них магічний дар і чи потрібно розвивати його. Екстрасенси і маги, як правило, говорять, що людина з магічним даром просто не може не відчувати його наявність. Втім, трапляються ситуації, коли людині необхідно все ж перевірити наявність дару, щоб вчасно розвинути його.

Вважається, що у кожного свій дар є від народження. Чому ж ми його не відчуваємо? У тому випадку, якщо батьки не намагаються розвинути у своїй дитині надздібності, вже до п`яти років від магічного дару може нічого не залишитися. Він не може зникнути назавжди, звичайно хоч щось залишається, але його проявів може не бути. Це може говорити про те, що ваш дар захований глибоко всередині вас. Якщо вам періодично сняться віщі сни, ваша інтуїція загострена і іноді ви передбачаєте майбутні події, вам варто задуматися: «Чи є у мене дар?»

Визначити наявність або відсутність дару можна за допомогою нескладних тестів. Схожі тести використовують для відсіювання кандидатів на вступ до школи магії. Для проходження тесту вам потрібна буде допомога іншої людини, який повинен буде підготувати необхідні для тестування предмети.

Як дізнатися, чи є дар у людини

Зауважте свої очі непрозорою пов`язкою і попросіть помічника розкласти перед вами кілька предметів, один з яких - магніт. Вашим завданням є визначити, де лежить магніт, не торкаючись до нього руками. Зазвичай люди з даром відчувають силове поле магніту, і це завдання не представляє для них складності.



Попросіть помічника взяти кілька однакових конвертів і в один з них поставити грошову купюру. Вам потрібно буде визначити, в якому з них вона знаходиться. Грошову енергію відчувають не всі екстрасенси, хоча більшість все ж володіє цією здатністю.

Помічник повинен буде заздалегідь підготувати фото людей, яких ви не знаєте, при цьому частина з них повинні бути вже померлими. Вам потрібно буде, дивлячись на фото, визначити хто з них ще живий. Велика частина екстрасенсів справляються з цим завданням, так як вважати енергетику смерті і життя дуже просто.

Якщо ви успішно впоралися із зазначеними вище завданнями, у вас напевно є магічні здібності. У разі невдачі задумайтеся, чи варто вам намагатися навчитися мистецтву магії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!