» » » Як знімають екстрасенсів?

Як знімають екстрасенсів?

Як знімають екстрасенсів?

У "Битві екстрасенсів" часто-густо відбуваються неймовірні речі: то відновлюють історію загибелі тієї чи іншої людини, то визначають псування, то знаходять захований предмет, а то і прямо на камеру зв`язуються з померлими духами і ведуть з ними діалог. Чудеса та й годі!

Звичайно, все містичне і непізнане привертає увагу глядачів, і шанувальники цього вже давнього телепроекту з нетерпінням чекають нового сезону, піднімаючи своїми переглядами рейтинг шоу на радість організаторам і власникам каналу. Але давайте спробуємо подивитися на цей телепроект очима скептика і зрозуміти, як знімають екстрасенсів і для чого.

"Битва екстрасенсів": правдива боротьба або яскраве шоу?

Якщо почитати історії людей, які намагалися потрапити на даний телепроект і брали участь в ньому, то загальна схема відбору учасників така: всі бажаючі приходять на кастинг в певний день, беруть участь в декількох відбіркових випробуваннях і в разі їх успішного проходження потрапляють на телепроект до складу учасників. Далі всі учасники проходять однакові випробування, за підсумками яких виявляють найбільш успішного, який і стає переможцем, отримує визнання і грошовий приз.



Тобто перед очима глядача постає боротьба різних екстрасенсів, за підсумками якої визнання отримує тільки один. Чи справедливо взагалі все це? Кажуть, що якщо у людини є справжній дар, то він не стане його виставляти на загальний огляд з метою комусь щось довести, а також збагатитися матеріально - а як ми пам`ятаємо, в даній передачі переможець отримує солідний грошовий приз. Крім того, при такому ставленні зі своїм даром його можна легко втратити.

Ще один важливий момент: ті, хто вірять в екстрасенсорику і користуються нею, - люди абсолютно різні. Комусь легше дається зчитування інформації з предметів, хтось краще бачить енергетику людини і т. Д. У екстрасенсів не можуть бути однаково розвинені всі здібності, щоб їх всіх об`єктивно можна було перевіряти по одним і тим же випробуванням, як це відбувається в передачі.



Якщо ви пошукайте інформацію про це шоу, то також можете побачити такі дані:

  • Найбільш уважні помічають певні "ляпи", коли говорять одне, а знято не зовсім те. Наприклад, помиляються в роках, точні дати і числах і т. Д.
  • Можна посперечатися з умовами деяких випробувань: не всі вони максимально об`єктивні - часом шанси на перемогу для догадливим, уважного і психологічно підготовленого людини значно вище.
  • За участю екстрасенсів в передачі все випробування вони проходять більш-менш успішно, але ось у багатьох реальних ситуаціях, коли їх просять допомогти у вирішенні конкретної ситуації, багато нерідко сильно помиляються.
  • Саме поведінка деяких учасників і їх зовнішній вигляд привабливі для глядачів. Яскрава зовнішність, незвична манера мови, атрибутика - все це викликає інтерес і зроблено для того, щоб як раз привертати увагу. Однак кажуть, що істинному екстрасенса вся ця зовнішня "мішура" не потрібно, адже він не намагається всіма силами комусь щось довести, використовуючи для цього всі доступні засоби.
  • Нарешті, можна знайти записи інтерв`ю людей, безпосередньо пов`язаних з цим шоу. Так, наприклад, в одному з них дівчина розповідає про те, що напередодні чергового випробування учаснику на пошту прийшов лист з докладним описом того, що буде, і як треба себе вести, щоб успішно пройти його.

Деякі скептики також говорять про те, що учасники шоу можуть бути не цілком здорові психічно - вони і справді починають вірити в те, що володіють якимись здібностями та ін., Коли насправді цього немає.

На камеру поза шоу далеко не кожен готовий продемонструвати свої здібності. Однак після передачі багато такі екстрасенси отримують шалену популярність - люди їдуть до них на сеанс натовпами. Виходячи з усього вищесказаного, ви самі можете зробити висновок і зрозуміти, по-справжньому все це або просто вдалий комерційний хід для залучення масового уваги людей.

Якщо ви все ж хочете спробувати удачу і опинитися в числі учасників цього шоу, побачити всю "кухню зсередини", то вам стане в нагоді стаття Як потрапити на "Битву екстрасенсів".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!