» » » Як потрапити додому 2?

Як потрапити додому 2?

Як потрапити на Дом 2?

У наш час багато молодих людей з усіх сил прагнуть до популярності і слави. Багато хто вибирає шлях вокаліста і прориваються на естраду з допомогою свого голосу і чарівності. Деяким до душі грати ролі, тому вони рухаються в напрямку кіноіндустрії. Є й такі люди, які люблять танцювати і завдяки своєму таланту потрапляють на сцену. Але бувають люди, які нічого не вміють і не володіють талантами, а слави і публічного визнання хочуть не менше. Саме для цього і придумали реаліті-шоу. Одним з найпопулярніших телепроектів є Будинок-2.

Видання, що вийшло в травні 2004 року це телешоу за маленький термін отримало високі рейтинги і величезна кількість глядачів. Воно триває до цих самих пір і також тримається на піку популярності. Люди з усіх міст Росії, України, Білорусі та інших країн СНД із захватом стежать за новинами і життям учасників Дому-2. Для багатьох молодих телеглядачів телепроекту, які зневірилися знайти себе в мистецтві або якій-небудь справі вважається честю потрапити на це реаліті-шоу. Не один молодий телеглядач проекту мріє про те, як він або вона буде миготіти на екранах телевізорів, добуваючи популярність. Про те, як потрапити на Дом 2 буде розказано в цій статті.

Поради для бажаючих потрапити на проект



Одним з найпопулярніших способів пробитися на телепроект це - кастинг.

  • Для того щоб прийти на кастинг спочатку потрібно заповнити анкету. У ній потрібно описати свої риси характеру, більш імовірно, що вас помітять, якщо у вас є якісь дивні речі і викликають подробиці з життя.
  • Ви повинні розуміти, куди ви йдете і що там не місце сірим мишкам, тому намагайтеся викласти свою історію якомога цікавіше. Після того як відправите анкету, запасіться терпінням, адже дадуть вам не відразу. Пам`ятайте, що крім вас на роль учасника проекту претендують десятки, а може й сотні людей.
  • Коли вашу заявку розглянуть, вас запросять до студії на зустріч з продюсером проекту. Слід пам`ятати, що це ваш єдиний шанс справити хороше враження, тому постарайтеся поводитися природно, не соромтеся.
  • Якщо вас запитають про що-небудь особистому, не замикається, відповідайте щиро.
  • Краще вести себе відкрито, і більше посміхатися, не забуваєте про активність.
  • Якщо ви сподобалися хлопцям, чекайте запрошення на наступне співбесіду.
  • Саме на цій зустрічі ви відкриєте секрет, про те, як потрапити на Дом 2.
  • Ви повинні будете розповісти про себе і придумати історію для проекту.
  • Чим більше пікантних подробиць, тим краще для вас.
  • Творці проекту уважно спостерігають за вами, вашими діями і представляють вас на шоу, щоб зрозуміти чи підходите ви для реаліті-шоу і чи зможете влитися в колектив. Вони звертають увагу на ваш зовнішній вигляд, характер, вміння постояти за свою честь. Природно їм цікаві нестандартні особистості.
  • Після співбесіди творці шоу оцінюють вас, враховуючи всі плюси і мінуси, і якщо ви сподобалися, вони обов`язково подзвонять вам.

Тепер ви знаєте про те, що таке кастинг Дом 2, як пройти його і бути поміченим! Бажаємо успіху! 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!