» » » Як потрапити на камеді клаб (comedy club)?

Як потрапити на камеді клаб (comedy club)?

Як потрапити на Камеді Клаб (Comedy Club)?

Якщо тебе "розриває на частини" від талантів, а публіку "розриває" від сміху над твоїми жартами, значить, тобі потрібно заробляти на цьому! Для того, щоб весь світ почув твій голос і запаморочливий гумор, потрібно потрапити на телебачення. Найпопулярніший телевізійний проект, який жартує і не соромиться висміювати самих себе, це Камеді клаб. Якщо ти не знаєш, як потрапити на Камеді клаб, то повинен прочитати цю статтю до кінця.

Як потрапити на проект

Коли проект тільки з`явився, єдиний шлях на Камеді клаб був КВН. Довгий і успішну участь в КВН могло обіцяти успішну кар`єру. Сьогодні, щоб стати учасником, потрібно пройти шлях не легше, ніж через конвеєр зірок гумористичної сцени.

  • Доведеться пройти кастинг на програму «Камеді-Баттл». Для цього, потрібно заповнити онлай-заявку на сайті кастингу Comedy Баттл або записатися по телефону +7 (495) 783-7300.
  • Пройшовши виснажливий і жорсткий кастинг, необхідно зібратися з силами і показати себе краще за всіх на зйомках самого проекту.
  • Саме переможець проекту Камеді-Баттл, стане новим резидентом Камеді клаб.

Перед тим, як вирушати на кастинг, необхідно добре підготуватися і придумати карколомні жарти і мініатюри. Зробіть акцент на своїй головній таланті. Якщо ви смішно розповідаєте історії, значить, ухил робити краще на цьому. Але дуже важливо, дізнатися свої слабкі сторони в гуморі, якщо такі є. Так як завдання на проект і кастингу можуть бути різні. Добре підготуватися і блискуче виступити перед глядачами і зірками Камеді клаб, це головне завдання учасника проекту.

Як потрапити на зйомки програми Камеді Клаб

Не всі мають гумористичним талантом, але дуже люблять посміятися від душі. Для цього теж потрібно потрапити на Камеді клаб. Потрапити на зйомки програми можна, купивши квитки на kassir.ru або в касах міста.



Вартість квитків залежить від місця розташування столу, від 5 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. У вартість квитків не входять замовлення по кухні і бару.

Це унікальна можливість побачити безліч відомих людей і якщо пощастить, завести нові знайомства. Вся країна жартує голосами резидентів Камеді клаб. Вони не бояться сміятися над зірками та політиками в ефірі.

Тепер питання залишається за малим, чи варто витрачати таку суму грошей на те, що ви побачите вже сьогодні, а всі побачать тільки через кілька тижнів.

Вибирати тільки вам. Стати учасником проекту і опинитися нарівні з найбільш високооплачуваними зірками за версією журналу «Форбс». Або провести незабутній вечір в компанії зірок шоу-бізнесу і резидентів Камеді клаб.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!