Як схуд аверін?

Як схуд Аверін?

Резидент клубу Comedy Club Андрій Аверін кардинально змінив свою зовнішність. Всього за 8 місяців він став менше на 31 кілограм. Про таке перетворенні мріють багато. Ця новина не дає спокою всім, хто бажає домогтися таких же результатів. У цій статті ми і розкриємо секрет, як схуд Аверін, щоб люди із зайвою вагою могли випробувати і на собі ці методи позбавлення від зайвих кілограмів.

версії схуднення

  • Програма Маргарити Корольової. Ця програма індивідуального харчування складається для кожної людини окремо. Тому, дотримуючись такої дієти, людина знає, що він їстиме завтра. Правил харчування потрібно дотримуватися строго. Система виключає алкоголь.
  • Кремлівська дієта. Дотримуючись такої дієти, слід прибрати картопля і макарони. Можна алкоголь, але в малих кількостях.

Можна почути різноманітні чутки, які крутяться навколо схуднення Аверіна. Яким вірити, а яким ні - на ваш розсуд. Сам Андрій не підтвердив поки, що сидів на якійсь дієті. Він стверджує, що всього лише переглянув свою систему харчування.

система Аверіна



Розглянемо, як схуд Андрій Аверін з його слів.

  • Не їсти після 18:00. За словами Андрія, він відмовився повністю від їжі на ніч. Останній прийом їжі був до 6 години вечора. Цей факт став найпотужнішим для придбання нової форми.
  • Виключити борошняне. Дуже часто люди навіть не замислюються про те, скільки калорій вони вживають, коли час від часу тягнуться за печивом, наприклад. Тому від печива, булочок та іншого мучного слід відмовитися.
  • Виключити солодощі. Солодощі є непотрібними калоріями і не приносять організмові ніякої користі.
  • Гіркий шоколад на сніданок. Як стверджує гуморист, щоб залишатися в тонусі, йому іноді потрібно трохи гіркого шоколаду. Слід зазначити, що вживати його потрібно тільки на сніданок. Вранці шоколад швидше засвоїться і калорії швидше витратяться.
  • Маленькі прийоми їжі. Денну норму потрібно розділити на кілька прийомів їжі. Слід харчуватися приблизно раз в два-три години. При частому вживанні їжі відсутнє почуття голоду.
  • Обов`язкові перекушування. Між основними прийомами їжі слід робити перекушування. Це може бути яблуко або інший фрукт. Або ж склянку кефіру. Перекушування дозволять відчувати себе більш ситим, тому під час основного прийому їжі не буде почуття дикого голоду і порція буде менше.
  • Піші прогулянки. Андрій не виснажує себе в тренажерних залах. Замість цього він вважає за краще більше ходити і намагається здійснювати їх кожен день.
  • Велосипед і скейтборд. Крім прогулянок резидент Comedy Club любить кататися на велосипеді і скейтборді у вільний час.

Тепер ви знаєте, як схуд Аверін з камеді, можливо, надихнувшись прикладом відомого гумориста, ви теж спробуєте переглянути свою систему харчування і зможете скинути пару зайвих кілограмів, якщо такі є. Не варто тільки забувати, що нове меню або відмова від якихось продуктів не повинні виснажувати, все потрібно робити з хорошим настроєм і тоді це точно піде вам на користь. Бажаємо вам краси і здоров`я!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!