» » » » Дієта від королевою маргарити

Дієта від королевою маргарити

Будь-яка дієта в ідеалі повинна бути схвалена лікарем. Оскільки те, що підходить одному організму, може бути протипоказана іншому. Вибравши модну дієту, замість бажаної стрункої талії ви отримаєте зайві кілограми і небезпечні захворювання. Так що перед початком будь-якої дієти, в тому числі і за методикою Королевою, рекомендується в обов`язковому порядку звернутися за консультацією до лікаря.

Дієта від Корольової Маргарити розрахована на 9 днів. За відгуками тих, хто вже сидів на ній, скинути за цей час можна до 10 кг.

Дієта Маргарити Корольової

Варто зазначити, що дієта від Королевою Маргарити - це новинка в світі схуднення. Своєю популярністю вона зобов`язана Інтернету. Слух, який приніс славу даній дієті, розповідає про те, що співачка Валерія змогла скинути 6 кілограм, використовуючи цю дієту. Так цей або не так, перевірити важко. Однак багато жінок відзначають, що дієта Маргарити Корольової допомогла їм подолати проблему зайвої ваги. Дієта Королевою - це скоріше поєднання принципів правильного і здорового харчування і використання монодієт. Давайте звернемося до основних постулатів даної дієти.

  • Дієта Маргарити Корольової вимагає споживання великої кількості рідини щодня. Намагайтеся випивати від 2 до 2,5 літрів чистої негазованої води або зеленого чаю в день. Перед кожним вживанням їжі потрібно випивати склянку води. Цікавий і важливий факт полягає в тому, що дана дієта накладає заборону на вживання рідини під час їжі і після їжі. Багато хто звик харчуватися саме так, але якщо ви бажаєте повністю слідувати дієті Маргарити Корольової, тоді ви повинні відмовитися від вживання рідини під час і після прийому їжі.
  • Дотримуйтесь розвантажувальний день, щоб дієта Маргарити Корольової, розрахована на 9 днів, виявилася ефективною. У цей день можна вживати тільки кефір і нічого більше. Даний раціон повинен мати місце один день в тиждень.
  • Часте дробове харчування - ось секрет краси та здоров`я, згідно дієті Маргарити Корольової. Створіть такий розпорядок дня, при якому ви змогли б харчуватися п`ять разів на день. М`ясо повинно бути присутнім тільки вдень, тобто на обід. Це може бути курка або риба, приготовані на пару. Порція для чоловіка повинна скласти не більше 300 грам, а для жінки 250 грам.
  • Для того щоб домогтися успіху при використанні дієти Маргарити Корольової, ви повинні повністю виключити зі свого раціону такі продукти, як цукор, хліб, борошняне, макарони, соуси, алкоголь.


Перед вами класична дієта Маргарити Корольової. 9 днів поспіль ви повинні слідувати її вказівкам, тільки тоді результат гарантований.

  • Перші три дні радять вживати рис. Його потрібно готувати з вечора. Перед початком девятидневного марафону, замочіть ввечері склянку немитого рису. На наступний день вранці висипте його в киплячу воду і варіть 10-15 хвилин. З`їжте склянку рису на сніданок. Залишок рису рекомендують вживати щогодини до 19:00 протягом усього дня рівномірно.
  • Наступні три дні потрібно присвятити споживання курки. Вам знадобиться м`ясо курки в кількості від 1 до 1,2 кг. Зніміть шкірку і весь жир з м`яса. Варіть м`ясо до готовності. З`їдайте все м`ясо в перебігу дня до 19:00.
  • Останні три дні потрібно споживати овочі. Овочі можуть бути як варені, так і свіжі. Норма, яку передбачає дієта Маргарити Корольової, вимагає вживання 800 грам овочів протягом усього дня до 19:00. Солоні та квашені овочі повинні бути виключені з раціону. Також вітаються овочеві салати, які не містять солоних огірків.

Дієта Маргарити Корольової. Відгуки

Ми знайшли в Інтернеті відгуки людей, які користувалися для схуднення саме дієтою Королевою. Пропонуємо їх вашій увазі.



"Сьогодні почався третій день на рисі, поки тримаюся ... Початковий вага 71 при зрості 1,6 м. Хочу досягти результату хоча б в 57". Ганна

"Дуже хороша дієта. Мій зріст 157 см, вага до початку дієти 64, сьогодні 7 день, тобто 1 овочевий, за 6 днів скинула 5 кг. У дієту внесла свої поправки + до основного меню додала 2 рази в день кілька шматочків лимона з медом (завдяки цьому сили не покидають, голова не паморочиться). Всім удачі !!!!!!!!! У нас все вийде !!!!!! ". Алена

"Все вистачить !!! Я з сьогоднішнього дня на дієті. 160см, вага 65кг, вік 32 роки. Худенька я звичайно ніколи не була і вага в 57-58 кг для мене ідеальний. Спорт взагалі не для мене, та й часу на нього особливо немає, сидячий спосіб життя ". Ирусик

"Я була в захваті від цієї дієти. Єдина, яку я витримала повністю. Результат 8 кг мінус і жоден з них не повернувся. Протягом тижня ще 2 скинула. Загалом, дівчинки, тримаємося". Ксюша



Увага, тільки СЬОГОДНІ!