Дієта сирна

дієта сирна

Що тільки ми не робимо щоб скинути кілька кілограмів, обмежуємо себе в їжі, займаємося на тренажерах, бігаємо або користуємося препаратами, що обіцяють магічне зникнення ваги. Але все ж дієти, були і залишаються найпопулярнішим способом схуднути, відразу слідом за ними в рейтингу йде чарівний спосіб під назвою «не жерти», а вже потім танці і тренажери.

дієта сирна

  • Дієта сирна заснована, як ви могли здогадатися з її назвою, на сирі. В рамках неї потрібно їсти по 100 грам сиру і випивати один літр рідини 5 разів протягом всього дня. Сир в даному випадку нежирний. Ця сирна дієта для схуднення прискореного, за рахунок скорочення кількості їжі. При такому розрахунку виходить половина кілограма сиру в день, в іншому варіанті цієї ж дієти, пропонується з`їдати по кілограму, тоді в кожен з п`яти прийомів вийде по 200 грам.
  • Природно сир краще брати не жирний - 9% або знежирений і ні в якому разі це не може бути сирна маса, так як вона містить велику кількість цукру. Якщо просто сир у вас є не виходить або він вам моторошно набрид вже до середини другого дня, можете додати в нього горіхи, цукати або сухофрукти і, як варіант, мед.
  • Ще одним варіантом є кефіру сирна дієта - вона наказує з`їдати по 120 грам сиру, запиваючи склянкою кефіру п`ять разів на день. Виходить приблизно літр кефіру і 600 грам сиру на весь день. Є також скорочений варіант - по 60 грам сиру і одній склянці кефіру в кожен з п`яти прийомів. В цілому вийде 300 грам сиру.
  • Розрахована сирна дієта на 3 дні, максимум 4, так як вона все ж сильно обмежена і при тривалому застосуванні може привести до виснаження організму, так як він не отримує вуглеводи.
  • Сирна дієта відгуки отримує різні від лікарів і від тих, хто її використовував. Лікарям вона здається то шкідливої зовсім, то ідеальною для лікування певних захворювань, а ті, хто її використовував або хвалять, або скаржаться на її жорсткість, так що однозначно можна сказати тільки що її вплив на ваш організм залежить від нього і його обмінних процесів.
  • Сирна дієта результати - дуже багато хто не дотримуються режиму і тримаються на дієті значно довше ніж належить, за великі терміни вони скидають до 10 кілограм, але це дуже небезпечно. Користуватися цією дієтою краще раз в півроку не довше 4 днів. В середньому, люди скидають від половини до кілограма в день.


Можливо дієта сирна не підійде саме вам, не впадайте у відчай і спробуйте іншу, адже їх безліч.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!